Skip to main content

HIFK P17 nousi ikäluokkansa Ykköseen

Syksyllä perustettu seuran uusi B-juniorijoukkue aloitti oman tarinansa P17-ikäluokan Kakkosesta. Pelit käynnistyivät kesäkuun alussa yksiosaisen sarjan muodossa. HIFK P17-joukkueen tulokset ovat olleet hienoja, sillä se ei sarjan aikana hävinnyt yhtäkään ottelua. Tulokset siivittivät HIFK:n lohkonsa kärkipaikalle 16 sarjapisteen turvin.

Nousun ratkaissut karsintapeli käytiin sunnuntaina 11. heinäkuuta helteisellä Töölön pallokentällä. HIFK voitti silloin EPS:n maalein 4-1. Voiton myötä HIFK pääsee pelaamaan Ykkösessä tämän kuunvaihteessa käynnistyvän syyskauden aikana.

– Meillä on ollut erinomainen yhteinen henki ja ilmapiiri harjoituksissa ja peleissä. Pelaajat ovat tehneet valtavasti työtä sydämellä marraskuusta lähtien ja ovat menneet hyvin eteenpäin lyhyessä ajassa. He ovat tosi kilpailuhenkisiä ja haluavat päästä pelaamaan korkealle tasolle. Joukkueeseen mahtuu vielä muutama pelaaja, jotka haluavat pelata kilpailullisella tasolla ja mennä eteenpäin, joukkueen päävalmentaja Umid Dibachy kommentoi.

HIFK P17 tekee tiivistä yhteistyötä Kolmosessa pelaavan miesten reservijoukkueen kanssa. Uudet kiinnostuneet pelaajat voivat ottaa yhteyttä Umidiin sähköpostitse osoitteeseen umid.dibachy[at]hifkfotboll.fi tai puhelimitse numeroon 046-9357541.

Helsinki Cup käynnissä – paljon HIFK-joukkueita mukana

Perinteinen Helsinki Cup-junioriturnaus on käynnissä ympäri kaupungin tällä viikolla. Turnaus etenee torstaina jatko-otteluihin, joiden puitteissa löytyy yksi varsin mielenkiintoinen HIFK-ottelu heti puolenpäivän tienoilla. HIFK U13-joukkue pelaa nimittäin ensimmäisen jatko-ottelunsa legendaarisella Olympiastadionilla torstaina 15.7. klo 11.50. Vastustaja selviää myöhemmin.

Myös mm. HIFK U15 Red (Pirkkola klo 18.00), HIFK U13 Red (Tapuli klo 15.40) ja HIFK U11 (Vuosaari klo 14.00) pelaavat huomenna Helsinki Cupissa. Koko turnausohjelman ja kaikkien HIFK-joukkueiden otteluaikataulut löydät Helsinki Cupin sivuilta.