Skip to main content

HIFK kohtaa heinäkuussaa FC Lahden ja KTP:n kotona Bolt Arenalla. Lipunmyynti näihin otteluihin on aloitettu Lippupisteen kanavissa. FC Lahti ottelussa on käytössä myös Itäkatsomo, johon esimerkiksi vierasjoukkueen kannattajat sijoitetaan.

Nykyiset rajoitukset mahdollistavat sen, että kausikorttien käyttöön voidaan palata. Mikäli sinulla on kysyttävää tai ongelmia kausikorttiisi liittyen, olethan yhteydessä osoitteeseen mahdollisimman pian.

HIFK palaa vanhaan pohjakarttaan, jossa myydään myös vierekkäisiä paikkoja. Katsomoiden reunoista on kuitenkin poistettu paikkoja myynnistä ja mikäli haluat pitää turvaetäisyyksiä, suositelemme, että siirryt näihin katsomoihin istumaan. Edellytämme vielä toistaiseksi kasvomaskin käyttöä kotiotteluissa.

HIFK – FC Lahti ma 12.7. 18:30 (Huomaa muuttunut ottelupäivä!) >>
HIFK – FC KTP pe 23.7. 18:30 >>