Skip to main content

HIFK möter FC Lahti och KTP på Bolt Arena i juli. Biljettförsäljningen till denna match är nu igång i Lippupistes kanaler. Till matchen mot FC Lahti är även Östra läktaren (s.k. Solsidan) öppen.

De nuvarande restriktionerna tillåter även HIFK att återgå till den ursprungliga platskartan, vilket betyder att vi för första gången sedan säsongen 2019 kan använda de fysiska säsongskorten.  Ifall du har frågor eller problem gällande dina säsongskort (t.ex. att du beställt ett för säsongen 2021 och de inte kommit fram) ber vi dig vara i kontakt med Lippupistes kundtjänst på så fort som möjligt.

Den ursprungliga platskartan betyder även att det kommer säljas platser utan säkerhetsavstånd. Vi har dock tagit platser ur försäljning i kanterna på alla varje läktardel. Ifall du vill hålla säkerhetsavstånden rekommenderar att du går och sitter i ändorna av läktarna. Vi kräver fortfarande bruk av ansiktsmask på våra hemmamatcher.

HIFK kohtaa heinäkuussaa FC Lahden ja KTP:n kotona Bolt Arenalla. Lipunmyynti näihin otteluihin on aloitettu Lippupisteen kanavissa. FC Lahti ottelussa on käytössä myös Itäkatsomo, johon esimerkiksi vierasjoukkueen kannattajat sijoitetaan.

HIFK – FC Lahti må 12.7. 18:30 (Huomaa muuttunut ottelupäivä!) >>
HIFK – FC KTP fre 23.7. 18:30 >>