Skip to main content

Otteluissa on maskiedellytys

Ottelutapahtumien turvallisuus ja vastuullisuus pyritään varmistamaan maskipakon ja muiden erityisjärjestelyjen avulla. Mikäli sinulla ei ole omaa maskia, sinulle annetaan sellainen sisäänpääsyn yhteydessä.

Pysy kotona, jos tunnet olosi kipeäksi

Sinun täytyy pysyä kotona, mikäli sinulla on koronatartuntaan viittaavia oireita. Enemmän tietoa koronaviruksen tyypillisistä oireista löydät THL:n nettisivuilta.

Pidä riittävää etäisyyttä muihin

Olemme poistaneet paikkoja myynnistä jokaisen katsomon reunoilta. Mikäli haluat pitää enemmän turvaetäisyyttä muihin katsojiin, voit vapaasti mennä näille väljemmille alueille istumaan.

Fyysiset kausikortit ovat taas käytössä

Postitse lähetetyt fyysiset kausikortit ovat taas käytössä maanantaina 12. heinäkuuta pelattavasta HIFK – FC Lahti-ottelusta lähtien.

Turhien jonojen välttämiseksi pyydämme kaikkia katsojia ottamaan lippunsa tai kausikorttinsa esiin hyvissä ajoin ennen lipunlukutilannetta. Muistathan myös säätää mobiililaitteen näytön valot täysille ennen lipunlukuun menemistä, mikäli näytät lippusi puhelimelta.

Onko sinulla jotain ongelmaa tai epäselvyyttä kausikortteihin tai lippuihin liittyen? Ota yhteyttä Lippupisteen asiakaspalveluun, p. 0600-900 900 tai sähköpostitse . Tapahtumassa tulee myös olemaan Lippupisteen edustajia auttamassa mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Usein kysytyt kysymykset lipuista ja kausikorteista

Mistä voin ostaa lippuja HIFK:n otteluihin?

HIFK:n lipunmyynti tapahtuu Lippupisteen kautta.

Voinko ottaa pienen lapsen mukaan peliin?

Alle 7-vuotiaat lapset voivat tulla huoltajiensa seurassa ilmaiseksi HIFK:n kotiotteluihin.

Tarvitseeko pyörätuoliasiakkaan saattaja oman ottelulipun?

Kyllä, sekä pyörätuoliasiakas että hänen saattajansa tarvitsevat omat liput otteluun. Liput ovat ilmaisia EU Disability Cardin haltijoille. Pyörätuolipaikat löytyvät pääkatsomosta. Olethan yhteydessä osoitteeseen lipunmyynti[at]hifkfotboll.fi, mikäli tarvitset saattajalle lipun HIFK:n kotiotteluun.

Minne otan yhteyttä, jos minulla on kysymyksiä koskien kausikorttitilaustani?

Lippupisteen asiakaspalvelu hoitaa kaikki kausikorttitilauksiin liittyvät mahdolliset kysymykset ja ongelmat. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0600 900  900 tai vaihtoehtoisesti lähettämällä Lippupisteelle viestiä Facebookin tai Twitterin kautta.

Voinko ostaa lipun stadionin ovelta ennen ottelun alkua?

Et voi. HIFK ei järjestä lipunmyyntiä stadionilla rajoitustoimenpiteiden voimassaolon aikana. Otteluiden pääsylippuja myydään ainoastaan ennakkoon Lippupisteen kautta. Ostaminen onnistuu kuitenkin lippu.fi-verkkokaupasta omasta älypuhelimesta jopa stadionin ulkopuolella.

Oikeuttaako Palloliiton/Veikkausliigan kunniakortit, erotuomari- tai valmentajakortit tai HIFK:n omat kultamerkit sisäänpääsyyn HIFK:n otteluihin?

Kyllä. Ota yhteyttä osoitteeseen , niin lähetämme sinulle tarvittavat lisäohjeet sähköpostitse.

Lippuja myydään vain ennakkoon

Stadionilla ei järjestetä lipunmyyntiä rajoitusten aikana, joten kaikki otteluliput on ostettava ennakkoon. Otteluliput myy Lippupiste.

Jätä kielletyt tavarat kotiin

Stadionille ei saa tuoda esim. omia juomia tai sateenvarjoja, joten jätä nämä kotiin. Jalkapallo-ottelussa tai ottelupaikan välittömässä läheisyydessä ei saa pitää hallussa eikä niihin saa tuoda mm. ilotulitteita, soihtuja tai savuja. Suosittelemme, että luette yleiset sopimusehdot otteluun saapuville ennen matsiin saapumista. Nämä ehdot löydät täältä.

Kioskipalvelut

Kioskipalvelut ovat normaalisti auki myös koronarajoitusten aikana, mutta muista pitää riittävää etäisyyttä muihin ihmisiin jonottaessa. Rajoitusten aikana alkoholin nauttiminen katsomossa on ehdottomasti kielletty, eikä erillisiä anniskelukatsomoita ole käytössä. Pyydämme sinua myös maksamaan kaikki ostoksesi kortilla.

Fanituotteet

Fanituotteita, kuten Kahdestoista pelaaja –paidat ja colleget, kaulaliinat, lippikset, t-paidat ja hupparit, tulee olemaan myynnissä HIFK:n kotiotteluissa. Myyntipisteen löydät Urheilukadulta stadionin ulkopuolelta, joten muista ostaa fanituotteesi ennen sisäänkäyntiä ottelutapahtumaan.

Tapahtumaoppaat ovat käytettävissä

Meidän tapahtumaoppaat kulkevat stadionin lähialueella ja stadionilla, joten jos sinulla on jotain kysyttävää, voit kääntyä heidän puoleen. Tapahtumaoppailla on punaiset liivit, jotka tunnistat info-merkistä.