Skip to main content

Det är obligatoriskt att använda munskydd på matchen

Vi försäkrar oss om att evenemanget ordnas ansvarsfullt och tryggt genom att införa munskyddstvång samt andra specialarrangemang. Ifall du inte har en egen mask, kommer du att tilldelas en i samband med ingången.

Stanna hemma om du känner dig sjuk

Om du har tecken som skulle kunna tyda på att du har insjuknat i corona bör du stanna hemma. Mera information om symptom etc hittar du på THL:s sidor.

Håll tillräckligt avstånd till andra

Vi har plockat bort ett antal platser från försäljning i kanterna på varje läktarsektion. Ifall du vill hålla ett större avstånd till andra åskådare kan du fritt sätta dig på de här platserna.

De fysiska säsongskorten används igen

De fysiska säsongskorten som skickas per post används igen från och med matchen HIFK-FC Lahti måndagen den 12.7.

För att undvika onödiga köer ber vi alla åskådare ta fram sina biljetter i god tid före själva biljettförsäljningstillfället. Du kommer väl också ihåg att ställa in ljusstyrkan på din skärm på fullt innan du visar upp biljetten, ifall du visar upp den från din mobiltelefon.

Har du problem eller något oklart gällande säsongskort eller biljetter? Ta kontakt med Lippupistes kundservice på 0600-900 900 eller per e-post på . Det kommer även att finnas Lippupistes personal på plats för att hjälpa till med eventuella problem.

Vanliga frågor om biljetter och säsongskort

Var kan jag köpa biljetter till matchen?

HIFK:s biljetter kan köpas via Lippupiste.

Kan jag ta ett litet barn med mig på matchen?

Under 7 år gamla barn kan komma gratis in på matchen tillsammans med sin målsman.

Behöver en rullstolsburen persons följeslagare en egen matchbiljett?

Jo, både den rullstolsburna personen samt en eventuell följeslagare behöver varsin egen matchbiljett. Biljetterna är gratis för personer med EU Disability Card. Rullstolsplatserna finns på Huvudläktaren. Ifall du behöver en biljett till din följeslagare, kan du vara ta kontakt med oss på adressen lipunmyynti[at]hifkfotboll.fi.

Vart ska jag ta kontakt ifall jag har frågor om min säsongskortsbeställning?

Lippupistes kundtjänst har hand om alla eventuella frågor och problem, som berör beställda säsongskort. Du kan ta kontakt med kundtjänsten genom att ringa numret 0600 900 900 eller alternativt kontakta dem via deras Facebook eller Twitter.

Kan jag köpa en biljett vid stadions port innan matchen?

Nej, eftersom HIFK inte kommer att ordna någon biljettförsäljning på stadion så länge som begränsningsåtgärderna är i kraft. Biljetter till HIFK:s matcher säljs endast på förhand via Lippupiste. Det är dock möjligt att köpa en biljett från lippu.fi-webbshopen via en smarttelefon även utanför stadion.

Får man komma gratis in på matchen med Bollförbundets/Veikkausliigas hederskort, med ett domar- eller tränarkort eller med HIFK:s eget guldmärke?

Ja. Skriv till adressen så återkommer vi med närmare instruktioner.

Biljetter endast via förhandsköp

Inga biljetter säljs på stadion. Biljetter måste köpas på förhand via Lippupiste.

Lämna förbjudna föremål hemma – stora väskor ska lämnas i garderoben

Man får inte ta med sig egna drycker av något slag, inte ens vattenflaskor. Paraplyn är också förbjudna p.g.a. den stora folkmängden. Vi påminner även om att bl.a. all slags pyroteknik är strängt förbjudet att innehava eller medföra till stadion eller dess direkta närområde. Vi rekommenderar att du tar och läser de allmänna villkoren före du går på match.

Kioskförsäljning

Kioskförsäljningen kommer fungera som vanligt, men se till att du håller tillräckligt avstånd till andra ifall du köar. Under coronarestriktionerna är det strängt förbjudet att ta med sig alkohol ut på läktarområdet och det finns inga skilda läktare där man kan förtära alkohol. Vi ber dig att betala med kort.

Supportervaror

HIFK kommer sälja merchandise, bl.a. dom nya Tolfte spelaren t-skjortorna och collegen, kepsar, halsdukar och andra t-skjortor. Försäljningspunkten kommer finnas utanför stadion på Idrottsgatans sida, så se till att köpa dina varor före du går in på arenan.

Våra publikvärdar finns till för dig!

Våra publikvärdar kommer att gå runtomkring på stadion och dess närområde, så ifall du är osäker över någonting kan du alltid vända dig till dem. Du känner igen dem på deras röda västar med infomärket på.