Skip to main content

Keskiviikkona 30. kesäkuuta pelattavassa Stadin Derbyssä on tällä hetkellä käytössä n. puolet stadionin koko kapasiteetista. Koronatilanne yhteiskunnassa näyttää positiiviselta – pidetään se myös jatkossa sellaisena. Siksi on tärkeää, että kaikki derbykatsojat seuraavat ohjeistuksia.

Kaikkia derbyyn tulevia katsojia ohjeistetaan välttämään fyysistä kontaktia muihin katsojiin koko tapahtuman ajan, ja käyttämään kasvomaskia. Kyseessä on ulkoilmatapahtuma, jossa on paljon tilaa. Olemme myyneet lippuja tapahtumaan siten, että fyysisen etäisyyden pitäminen muihin katsojiin on mahdollista. Kaikissa katsomoissa varataan lisäksi tilaa katsomolohkojen laidoilta niille katsojille, jotka haluavat pitää enemmän etäisyyttä muihin katsojiin.

Kasvomaskin käyttö on pakollista tapahtumassa. Tarjolla on myös runsaasti käsidesipisteitä.

Toivotamme kaikille iloista ja turvallista jalkapallojuhlaa!

Liput derbyyn myy Lippupiste.