Skip to main content

Vi kommer att ha ungefär hälften av stadions kapacitet till salu i derbyt mellan HIFK och HJK den 30 juni. Covid-situationen ser för tillfället positiv ut i vårt samhälle – och så ska den också förbli. Därför är det viktigt att alla derbyåskådare följer givna instruktioner.

Alla på plats bör tänka på att undvika fysisk kontakt med andra åskådare under hela evenemanget samt på att använda munskydd. Det handlar om ett utomhusevenemang med mycket tillgängligt utrymme. Vi har beaktat möjligheten att hålla fysiskt avstånd till andra åskådare under biljettförsäljningsprocessen. Dessutom kommer vi att reservera extra utrymme vid kanterna i varje läktarsektion för de åskådare som vill hålla ännu mer avstånd till andra åskådare. Dessa områden finns märkta med grönt i artikelbilden.

Det är obligatoriskt att använda munskydd under evenemanget. Vi kommer också att ha många punkter med desinfektionsmedel till åskådarnas förfogande.

Vi önskar alla en glad och trygg fotbollsfest!

Biljetter till derbyt finns till salu via Lippupiste.