Skip to main content

Tänään yöllä tuli voimaan uudet rajoitukset, jotka mm. mahdollistavat hieman suuremman yleisön tämän päivän pelissä. Se mahdollistaa myös sisääntuloajoista luopumisen. Katsojat voivat saapua heti 17:00 alkaen stadionille. Suosittelemme vahvasti, että jokainen katsoja saapuu viimeistään 30 minuuttia ennen ottelua, sillä turvatarkastuksissa tulee kestämään. Vähiten jonoa on heti kun portit aukeavat, eli saavuthan siis silloin, jos haluat välttää tungosta.

Lisäksi on päätetty, että Pohjoispäädyn (eli Klackenin) takaportti suljetaan. Kaikki Klackenin katsojat otetaan sisään Urheilukadun puolelta, eli portista 9.

Koska D-lohkon katsomoon ei voitu tarjota kioskipalveluita, tullaan se sulkemaan. Sinne jo lipun ostaneet katsojat siirretään muualle pääkatsomoon. Lippupiste lähettää uudet korvaavat liput tällä hetkellä.

Vaikka rajoituksia on lievennetty, korona ei ole hävinnyt mihinkään, joten toivomme että jokainen kunnoitta kanssakatsojia pitämällä riittävän suuret turvavälit kaikkialla. Jos olet huolessasi turvaväleistä, voimme suositella Yläkatsomoa, jossa tulee olemaan helpointa pitämään turvavälit muihin.

Ottelussa on edelleen maski- tai visiiriedellytys.