Skip to main content

Helsingin IFK kohtaa keskiviikkona 30.6. paikallisvastustaja HJK:n Bolt Arenalla. Ottelu on HIFK:n kotiottelu, mutta yhdessä vastustajajoukkueen kanssa on sovittu, että molemmat joukkueet myyvät oman puolensa stadionista (viimevuotiseen tapaan).

Kausikorttilaisia pyydetään taas lunastamaan lippuja otteluun heille tänään klo 14.00 lähetettävien koodien avulla (aivan kuten ottelussa FC Honkaa vastaan). Yleisen lipunmyynnin alkaminen ei kuitenkaan vaikuta kausikorttilaisten lunastuslippujen saatavuuteen, sillä heille on varattu oma kiintiönsä, johon pääsee ainoastaan heille lähetettyjen linkkien kautta.

Tämänhetkiset rajoitukset vaativat vielä turvaetäisyyksiä, joten joka toinen istumapaikka otetaan pois myynnistä. Näin ollen järjestelmässä ei tule olemaan muuta tarjolla kuin hajapaikkoja. Jos kuitenkin tulee samasta taloudesta, saa istua vierekkäin.

VIP Röda Lounge
HIFK:n VIP-lipunmyynti on jo käynnistynyt. Voit ostaa lippuja VIP Röda Loungeen HIFK:n nettikaupasta.