Skip to main content

Helsingfors IFK möter onsdagen den 30.6. sina lokalrivaler HJK på Bolt Arena. Mötet är HIFK:s hemmamatch, men båda lagen har kommit överens om att de säljer hälften av stadions kapacitet i sina respektive biljettkanaler. HIFK:s biljettkvot kommer till salu idag 15:00.

Säsongskortsägare kommer återigen ombes att lösa in biljetter genom koder som skickas ut idag 14:00. Allmänna försäljningens start kommer inte påverka säsongskortsägarnas biljettinlösning då vi reserverat platser som man endast kan få tillgång till med länkar som skickas till säsongskortsägarna.

De nuvarande restriktionerna kräver ännu säkerhetsavstånd, vilket betyder att varannan sittplats kommer att tas bort ifrån försäljning. Därmed kommer det inte finnas några platser bredvid varandra, men ifall man kommer ifrån samma hushåll får man självklart sitta bredvid varandra.

VIP Röda Lounge
Försäljningen till HIFK:s VIP-område ”Röda Lounge” har redan kört igång. Biljetter till Röda Lounge kan du köpa ifrån HIFK:s egen webbshop på kauppa.hifkfotboll.fi