Skip to main content

Tervetuloa turvalliseen jalkapallotapahtumaan Bolt Arenalle! Jotta tapahtuma sujuisi mahdollisimman mutkattomasti ja turvallisesti, olemme ottaneet käyttöön tällä sivulla esitellyt erityisjärjestelyt. Tutustuthan niihin ennen otteluun saapumista!

HIFK-HJK käynnistyy Bolt Arenalla klo 18.30 keskiviikkona 30. kesäkuuta. Lippuja on vielä rajallinen määrä myynnissä Lippupisteen kanavissa.

Otteluissa on maskiedellytys

Ottelutapahtumien turvallisuus ja vastuullisuus pyritään varmistamaan maskipakon ja muiden erityisjärjestelyjen avulla. Mikäli sinulla ei ole omaa maskia, sinulle annetaan sellainen sisäänpääsyn yhteydessä.

Pysy kotona, jos tunnet olosi kipeäksi

Sinun täytyy pysyä kotona, mikäli sinulla on koronatartuntaan viittaavia oireita. Enemmän tietoa koronaviruksen tyypillisistä oireista löydät THL:n nettisivuilta.

Pidä riittävää etäisyyttä muihin

Olemme huomioineet mahdollisuuden pitää etäisyyttä muihin katsojiin lipunmyynnissämme. Kaikissa katsomonosissa löytyy myös erillinen merkitty alue niille katsojille, jotka haluavat pitää reilummin etäisyyttä muihin. Nämä alueet on merkitty vihreällä värillä oheiselle kartalle.

Tarkista paikkasi etukäteen ja istu oikealla paikalla – kausikortit eivät ole voimassa

Pääkatsomossa, Itäkatsomossa ja Yläkatsomossa on numeroituja istumapaikkoja. Kaikkia katsojia ohjeistetaan istumaan sillä paikalla, joka lippuun on merkitty. Samassa taloudessa asuvat henkilöt voivat halutessaan istua vierekkäin.

Fyysiset kausikortit eivät ole voimassa derbyssä HJK:ta vastaan. Kausikorttilaisten tulee lunastaa paikkansa ottelussa erikseen sähköpostitse lähetetyn viestin ohjeiden avulla.

Turhien jonojen välttämiseksi pyydämme kaikkia katsojia ottamaan lippunsa esiin hyvissä ajoin ennen lipunlukutilannetta. Muistathan myös säätää mobiililaitteen näytön valot täysille ennen lipunlukuun menemistä, mikäli näytät lippusi puhelimelta.

Onko sinulla jotain ongelmaa tai epäselvyyttä kausikorttiin tai lunastettaviin lippuihin liittyen? Ota yhteyttä Lippupisteen asiakaspalveluun, p. 0600-900 900 tai sähköpostitse . Tapahtumassa tulee myös olemaan Lippupisteen edustajia auttamassa mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Usein kysytyt kysymykset lipuista ja kausikorteista

Voiko derbyyn vielä ostaa lippuja?

Voit, niin kauan kuin niitä on jäljellä. Liput ovat myynnissä Lippupisteen sivuilla.

Voinko ottaa pienen lapsen mukaan peliin?

Alle 7-vuotiaat lapset voivat tulla huoltajiensa seurassa ilmaiseksi HIFK:n kotiotteluihin.

Tarvitseeko pyörätuoliasiakkaan saattaja oman ottelulipun?

Kyllä, sekä pyörätuoliasiakas että hänen saattajansa tarvitsevat omat liput otteluun. Liput ovat ilmaisia EU Disability Cardin haltijoille. Pyörätuolipaikat löytyvät pääkatsomosta. Olethan yhteydessä osoitteeseen lipunmyynti[at]hifkfotboll.fi, mikäli tarvitset saattajalle lipun HIFK:n kotiotteluun.

Minne otan yhteyttä, jos minulla on kysymyksiä koskien kausikorttitilaustani?

Lippupisteen asiakaspalvelu hoitaa kaikki kausikorttitilauksiin liittyvät mahdolliset kysymykset ja ongelmat. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun soittamalla numeroon 0600 900  900 tai vaihtoehtoisesti lähettämällä Lippupisteelle viestiä Facebookin tai Twitterin kautta.

Sähköpostiosoitteeni on muuttunut kausikortin ostamisen jälkeen. Miten saan osoitteen vaihdettua, jotta saan uuden pääsylipun oikeaan osoitteeseen?

Ota yhteyttä Lippupisteen asiakaspalveluun, yhteystiedot edellisen kysymyksen yhteydessä.

Voinko ostaa lipun stadionin ovelta ennen ottelun alkua?

Et voi. HIFK ei järjestä lipunmyyntiä stadionilla rajoitustoimenpiteiden voimassaolon aikana. Otteluiden pääsylippuja myydään ainoastaan ennakkoon Lippupisteen kautta. Ostaminen onnistuu kuitenkin lippu.fi-verkkokaupasta omasta älypuhelimesta jopa stadionin ulkopuolella.

Oikeuttaako Palloliiton/Veikkausliigan kunniakortit, erotuomari- tai valmentajakortit tai HIFK:n omat kultamerkit sisäänpääsyyn HIFK:n otteluihin?

Edellä mainitut kortit eivät oikeuta sisäänpääsyyn rajoitustoimenpiteiden aikana.

Lippuja myydään vain ennakkoon

Stadionilla ei järjestetä lipunmyyntiä rajoitusten aikana, joten kaikki otteluliput on ostettava ennakkoon. Otteluliput myy Lippupiste.

Jätä kielletyt tavarat kotiin – isot laukut jätettävä narikkaan

Stadionille ei saa tuoda esim. omia juomia tai sateenvarjoja, joten jätä nämä kotiin. Jalkapallo-ottelussa tai ottelupaikan välittömässä läheisyydessä ei saa pitää hallussa eikä niihin saa tuoda mm. ilotulitteita, soihtuja tai savuja. Suosittelemme, että luette yleiset sopimusehdot otteluun saapuville ennen matsiin saapumista. Nämä ehdot löydät täältä.

Ottelutapahtumaan ei saa tuoda A4-kokoa isompia laukkuja. Jätäthän isommat laukut kotiin tai vaihtoehtoisesti Klacken-päädyn lipunmyyntikopissa palvelevaan narikkaan.

Kallioille kokoontuminen kielletty

Bolt Arenan ja Olympiastadionin välisille kallioille ei voi kokoontua derbyn aikana. Järjestyksenvalvojat vahtivat aluetta. Seuraathan ottelua television kautta kotona, mikäli sinulla ei ole lippua tapahtumaan.

Kioskipalvelut

Kioskipalvelut ovat normaalisti auki myös koronarajoitusten aikana, mutta muista pitää riittävää etäisyyttä muihin ihmisiin jonottaessa. Rajoitusten aikana alkoholin nauttiminen katsomossa on ehdottomasti kielletty, eikä erillisiä anniskelukatsomoita ole käytössä. Pyydämme sinua myös maksamaan kaikki ostoksesi kortilla.

Fanituotteet

Fanituotteita, kuten Kahdestoista pelaaja –paidat ja colleget, kaulaliinat, lippikset, t-paidat ja hupparit, tulee olemaan myynnissä HIFK:n kotiotteluissa. Myyntipisteen löydät Urheilukadulta stadionin ulkopuolelta, joten muista ostaa fanituotteesi ennen sisäänkäyntiä ottelutapahtumaan.

Matchkamraten –otteluohjelma

Matchkamraten kulkee derbyssä nimellä Derbykamraten. Sitä jaetaan katsojille sisäänkäynnin yhteydessä.

Tapahtumaoppaat ovat käytettävissä

Meidän tapahtumaoppaat kulkevat stadionin lähialueella ja stadionilla, joten jos sinulla on jotain kysyttävää, voit kääntyä heidän puoleen. Tapahtumaoppailla on punaiset liivit, jotka tunnistat info-merkistä.