Skip to main content

Ottelutapahtumien viime viikolla avautuessa yleisölle HIFK etsii vapaaehtoisia vahvistamaan tiimiään koko loppukaudeksi. Seuraava kotiottelu Stadin Derby HJK:ta vastaan pelataan keskiviikkona 30. kesäkuuta. Derbyssä on erityistarve lisäkäsille ottelun toteuttamisessa.

Ottelutiimi koostuu n. 20 henkilöstä, joista puolet ovat johtavissa rooleissa, ja muut hoitavat vapaaehtoisten auttajien rooleja. Jos olet IFK-henkinen, nautit muiden kanssa työskentelemisestä ja osaat pitää pään kylmänä myös hieman kovemman paineen alla, olet etsimämme henkilö ottelutiimiin! Vapaaehtoisilta edellytetään myös vähintään 18 vuoden ikää.

Vapaaehtoisia tarvitaan monenlaisiin tehtäviin, esim. lippujen lukuun, yleisöisännöintiin tai myyjiksi IFK:n fanituotemyyntiin. Myös itse tapahtuman järjestämiseen liityviin asioihin tarvitaan ihmisiä, joilla on halua oppia uutta IFK:n organisaatiosta myös pidemmällä tähtäimellä. Korona-ajan vallitessa työstä ei ole saatavilla korvausta, mutta tarjoamme arvokasta kokemusta sekä hauskan työympäristön!

Mikäli haluat lisätietoja avoimista tehtävistä, niiden sisällöstä, tai jos jo nyt haluat ilmoittautua mukaan toimintaan, voit olla yhteydessä HIFK:n tapahtumapäällikkö Emma Rantamaahan osoitteessa .