Skip to main content

Efter att matcherna senaste vecka öppnades upp för publik söker HIFK nu frivilliga som skulle vara intresserade av att förstärka matchteamet under återstoden av säsongen. Följande hemmamatch är derbyt mot HJK den 30 juni. Speciellt till den matchen är behovet av extrahänder stort.

Matchteamet består av omkring 20 personer. Omkring hälften av dem har ledande roller, medan den andra hälften består av frivilliga hjälpare. Om du är en IFK:are som njuter av att jobba tillsammans med andra och som dessutom kan hålla huvudet kallt även under press, är du just den vi söker! Våra frivilliga bör också vara minst 18 år gamla.

Till de frivilligas uppgifter kan höra till exempel att läsa biljetter, att fungera som publikvärdar eller att fungera som försäljare vid merchandise-bordet. Vi behöver också nya människor som hjälper oss med att ordna evenemang och som vill vara med och lära sig nytt om HIFK:s organisation på längre sikt. Vi kan tyvärr inte erbjuda någon monetär ersättning för arbetet under rådande pandemiomständigheter, men däremot kan vi erbjuda värdefull erfarenhet samt en rolig och avslappnad arbetsmiljö!

Om du vill veta mer om hur du kunde vara med och hjälpa eller om du redan nu vill anmäla dig med, kan du ta kontakt med HIFK:s evenemangschef Emma Rantamaa.