Skip to main content

K-Citymarket Ruoholahti on lähtenyt mukaan HIFK Fotbollin yhteistyökumppaniksi kaudelle 2021. Stadin monipuolisimman ja laajimman valikoiman elintarvikkeita tarjoava K-Citymarket Ruoholahti palvelee asiakkaitaan ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä sekä paikan päällä Ruoholahdessa että verkkokaupassa.

Yrityksen kummipelaajana toimii espanjalaishyökkääjä Juanan Entrena. Lisäksi K-Citymarket Ruoholahti tulee olemaan 30.6. järjestettävän Stadin Derbyn otteluisäntänä.

– Olen itse HIFK-taustainen jääkiekon puolelta, joten seura ja sen arvot ovat minulle erittäin tuttuja. Jalkapallo kasvaa lajina koko ajan Suomessa ja Stadin Derby on seurajalkapallon puolella Suomen isoin tapahtuma. Halusimme mielellään lähteä mukaan sekä tähän tapahtumaan että myös yleisesti tukemaan HIFK:n toimintaa, kommentoi K-Citymarket Ruoholahden kauppias Tero Huhtala.

– Otteluisännyydet ja kummipelaajapaketit ovat olleet suosittuja yritysten keskuudessa läpi kevään. Tässä tapauksessa olen erittäin tyytyväinen siitä, että saimme ne yhdistettyä molempien osapuolten kannalta toimivaksi paketiksi. K-Citymarket Ruoholahti on Helsingin ja koko Suomen isoimpia toimijoita omalla alallaan, joten meille on kunnia-asia saada heidät mukaan yhteistyökumppaniemme joukkoon, sanoo HIFK:n urheilu- ja liiketoiminnan kehittäjä Juhani Tähkävuori.