Skip to main content

K-Citymarket Gräsviken är HIFK Fotbolls nyaste samarbetspartner för säsongen 2021. K-Citymarket Gräsviken erbjuder sina kunder det mångsidigaste och bredaste utbudet av livsmedel dygnet runt både på plats i affären i Gräsviken samt i sin webbshop.

Affärens fadderspelare blir spanjoren Juanan Entrena och dessutom kommer K-Citymarket Gräsviken att vara matchvärd i derbyt mot HJK den 30 juni.

– Jag har själv en HIFK-bakgrund inom ishockeyn och är därmed väldigt bekant med föreningen och dess värdegrund. Fotbollen växer hela tiden som idrottsgren i Finland och Helsingforsderbyt är det största evenemanget inom klubblagsfotboll här. Vi ville gärna komma med och ordna det här evenemanget samt dessutom vara med och stöda HIFK:s verksamhet på ett allmänt plan, kommenterar K-Citymarket Gräsvikens köpman Tero Huhtala.

– Matchvärdskap och paketet med fadderspelare har varit populära bland företag under hela våren. I det här fallet är jag väldigt nöjd med att vi kunde kombinera dem till ett paket som funkar för båda parterna. K-Citymarket Gräsviken är en av de största aktörerna inom sin bransch både i Helsingfors och i hela Finland, så det är en hederssak för oss att få med dem till vår skara av samarbetspartners, säger HIFK:s idrotts- och företagsutvecklare Juhani Tähkävuori.