Skip to main content

Useat HIFK-pelaajat ovat kevään aikana saaneet oman kummiyrityksen, jonka logo näkyy kummipelaajan pelipaidan selässä. Joukkueen kapteeni Hannu Patronen toimii kaudella 2021 KL Sportin kummipelaajana.

– HIFK on vahva brändi, joka on varmasti lähes kaikille tuttu jollain tavalla. Jalkapallo kaipaa vahvoja tarinoita, joita HIFK:ssa on paljon myös futiksen puolella. Mielellään olemme siis tässä mukana Hannu Patrosen kummiyrityksenä, sanoo KL Sportin markkinointipäällikkö Tuomas Hietaniemi.

– Olemme saaneet yhdeksän kummiyritystä meidän eri pelaajille kevään mittaan. Se on huima parannus viime kauteen ja hieno lukumäärä etenkin näin korona-aikana. Yhdessä selviämme näistäkin ajoista, ja KL Sportin tuki on tärkeässä osassa meidän tämänvuotisella matkalla, kommentoi HIFK:n urheilu- ja liiketoiminnan kehittäjä Juhani Tähkävuori.