Skip to main content

Flera HIFK-spelare har under vårens gång fått ett eget fadderföretag, vars logotyp syns på ryggen på fadderspelarens matchtröja. Säsongen 2021 är HIFK:s lagkapten Hannu Patronen KL Sports fadderspelare.

– HIFK är en stark brand, som säkert är bekant för de allra flesta på något sätt. Fotbollen behöver starka berättelser i stil med de många berättelser som finns i HIFK även i fotboll. Vi är gärna med i det här som fadderföretag åt Hannu Patronen, säger KL Sports marknadsföringschef Tuomas Hietaniemi.

– Vi har fått nio fadderföretag åt olika spelare i laget i vår. Det är en enorm förbättring i jämförelse med den förra säsongen och dessutom ett fint antal i dessa coronatider. Tillsammans klarar vi oss ur den här pandemin. KL Sports stöd spelar en viktig roll på vår resa i år, kommenterar HIFK:s idrotts- och företagsutvecklare Juhani Tähkävuori.