Skip to main content

Cryoterapialaitteita ja -tarvikkeita valmistava ympäri maailman toimiva suomalaisyritys CTN Group on lähtenyt mukaan tukemaan HIFK:n Veikkausliigajoukkueen jokapäiväistä toimintaa. Yhteistyön myötä HIFK:n pukukopista löytyy nykyään X°CRYO-huippukylmähoitolaite, joka tarjoaa pelaajille tukea palautumiseen otteluiden ja harjoitusten jäljiltä.

HIFK:n ja CTN Groupin yhteistyö käynnistyi juniorijalkapallokentän laidalla kahden futari-isän tutustuttua toisiinsa. Yksi heistä oli CTN Groupin myyntijohtaja Mare Oravainen ja toinen puolestaan HIFK:n hallituksessa vaikuttava Peter Standertskjöld-Nordenstam.

– ”Petskun” poika pelaa samassa futisjoukkueessa oman poikani kanssa, joten olemme tutustuneet kentän laidalla. Kutsuin sitten hänet käymään meidän päämajalla Vantaalla. Vaihdettiin yhteystietoja ja HIFK:n Juhani Tähkävuori otti minuun yhteyttä. Päästiin nopeasti sopimukseen, ja nyt HIFK:lla on siis päivittäisessä käytössään X°CRYO-laite, Oravainen kertoo.

– Kävin HIFK:n kopissa esittelemässä laitteen, ja palaute oli erinomaista niin pelaajilta kuin valmentajiltakin. Hienoa, että pääsemme nyt tekemään yhdessä hommia HIFK:n jalkapallon kanssa täällä pääkaupunkiseudulla, sanoo CTN Groupin Nico From.

Muutaman minuutin kestävä huippukylmähoito on luonnonmukainen ja lääkkeetön apu esimerkiksi lihasten palautumiseen, liikkuvuuden lisäämiseen sekä erilaisten urheiluvammojen hoitoon. CTN Groupin laitteet ja tarvikkeet nauttivat laajaa suosiota huippu-urheilijoiden keskuudessa, mutta soveltuvat yhtä lailla ihan kaikkien ihmisten käyttöön. HIFK:n ja CTN Groupin yhteistyön myötä HIFK:n kausikorttilaiset saavat nyt 20 prosentin alennuksen ensimmäisestä hoidosta CTN Recovery Clinic-toimipisteessä Vantaalla.

– Olemme tällä kaudella halunneet varmistaa, että meidän pelaajien olosuhteet ovat huippuluokkaa. X°CRYO-huippukylmähoitolaite on ollut todella suosittu pelaajien keskuudessa, joten olemme erittäin iloisia tästä resurssista. Meille on myös tärkeää, että yhteistyökumppaniemme palvelut tulevat tutuksi koko HIFK-yhteisölle. Haluan vielä kiittää CTN Groupia myös meidän kausikorttilaisten huomioimisesta, sanoo HIFK:n urheilu- ja liiketoiminnan kehittäjä Juhani Tähkävuori.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av HIFK Fotboll (@hifkedustus)