Skip to main content

10.4.2021 klo 15.30 TPS – HIFK, LähiTapiola Areena

HIFK jatkaa valmistautumistaan pian alkavaan Veikkausliigakauteen pelaamalla harjoitusottelun Turussa lauantaina 10.4. Punapaidat kohtaavat TPS:n LähiTapiola Areenalla klo 15.30.

TPS-ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta Turun Sanomat näyttää sen suorana lähetyksenä tilaajilleen. Turun Sanomien kuukauden näytetilaus maksaa vain euron. TIlaajat pääsevät katsomaan ottelulähetystä lehden verkkosivuilta.

HIFK on kahtena edellisenä viikonloppuna pelannut kaksi kovatasoista Suomen Cupin ottelua. Sunnuntaina 28.3. joukkue haki voiton RoPS-neljännesvälierästä ja jatkoi sen turvin puolivälieriin HJK:ta vastaan. Pääsiäisviikonlopun aikana pelattu paikallisottelu päättyi HJK:n hyväksi 0-3.

TPS:lle HIFK-ottelu on jo kolmas peräkkäinen harjoitusottelu Veikkausliigajoukkuetta vastaan. Viime syksynä karsintojen kautta Ykköseen pudonnut turkulaisryhmä on lohkovaiheeseen päättyneen Cup-taipaleensa jälkeen ehtinyt kohdata IFK Mariehamnin ja FC Hakan. Turkulaiset saivat kiirastorstaina voiton mukaansa Valkeakoskelta lukemin 0-1.

– Jatkamme kehittymistä näiden harjoitusotteluiden aikana. Jotkut pelaajat ovat pelanneet enemmän ja jotkut vähemmän tähän mennessä. Meidän täytyy nähdä kaikki tositoimissa ja kokeilla pelaajia eri rooleissa ennen kuin jälleen pelaamme kilpailullisia pelejä, sanoo HIFK:n päävalmentaja Joaquín Gómez.

Katso päävalmentajan koko videohaastattelu alta!