Skip to main content

Urheiluravinnemerkki Dexal liittyy HIFK:n yhteistyökumppaneiden listalle Veikkausliigakauden alkamisen kynnyksellä. Yhteistyösopimus on voimassa kaksi seuraavaa vuotta.

Vuodesta 1982 lähtien markkinoilla ollut Dexal on tullut tunnetuksi huippu-urheilijoiden suosimana urheiluravinnemerkkinä. Yhteistyön myötä HIFK:n Veikkausliigajoukkue saa käyttöönsä Dexalin urheilijoiden suorituksia tukevat tuotteet, kuten esimerkiksi urheilujuomat, energiageelit ja urheiluteipit. Dexalin kummipelaajana toimii Tino Palmasto.

– Me tarjoamme ratkaisuja kaikkialle, missä syke nousee ja hiki virtaa. Useilla Dexalin tuotteilla on avainlippu, joka osoittaa, että suomalaisen työn ja urheilun tukeminen on meille erittäin tärkeää. Siksi olemmekin iloisia siitä, että pääsemme tämän yhteistyön myötä tarjoamaan HIFK:n pelaajille tukea onnistuneisiin suorituksiin jalkapallokentillä, kommentoi Dexalin tuotepäällikkö Tiia Lahtinen.

– Olemme kevään mittaan saaneet hienon määrän uusia yhteistyökumppaneita mukaan HIFK:n matkaan. Dexalin mukaantulon myötä meidän pelaajat pääsevät keskittymään olennaiseen, kun voimme tarjota heille monipuolisen valikoiman urheilusuorituksia tukevia Dexal-tuotteita, sanoo HIFK:n urheilu- ja liiketoiminnan kehittäjä Juhani Tähkävuori.