Skip to main content

Idrottsnäringsämnemärket Dexal är HIFK:s nyaste samarbetspartner lagom inför säsongsstarten. Samarbetsavtalet gäller för de två följande åren.

Dexal, som har funnits på marknaden sedan 1982, har blivit känt som ett populärt märke bland toppidrottare. Som en del av samarbetet får HIFK:s Veikkausliigalag nu tillgång till Dexals stödprodukter för idrottare, som t.ex. sportdrycker, energigel och idrottstejp. Dexals fadderspelare är Tino Palmasto.

– Vi erbjuder lösningar till situationer då pulsen stiger och svetten rinner. Flera av Dexals produkter är märkta med nyckelflaggan, vilket visar att det är väldigt viktigt för oss att stöda arbete och idrott i Finland. Därför är vi glada över att vi i och med det här samarbetet har möjlighet att erbjuda HIFK:s spelare det stöd de behöver för att kunna uppnå lyckade prestationer på fotbollsplanen, kommenterar Dexals produktchef Tiia Lahtinen.

– Under vårens gång har vi fått bra med nya samarbetspartners med på vår resa. Nu kan våra spelare koncentrera sig på det väsentliga, då vi tack vare det här samarbetet kan erbjuda dem ett stort urval av Dexal-produkter, som stöder deras idrottsliga prestationer, säger HIFK:s idrotts- och företagsutvecklare Juhani Tähkävuori.