Skip to main content

HIFK ja IT-alan palveluyritys CGI ovat solmineet tulevan Veikkausliigakauden kattavan yhteistyösopimuksen. CGI:n logo tulee jatkossa koristamaan HIFK:n pelipaitaa.

CGI työllistää Suomessa noin 3 700 työntekijää, mikä tekee yrityksestä Suomen suurimman omalla toimialallaan. Helsingissä sijaitsevan pääkonttorinsa ohella yhtiöllä on 17 muuta toimistoa ympäri Suomen.

– Me olemme globaalisti paikallinen yritys, eli toimimme maailmanlaajuisesti samalla kun varmistamme sen, että pidämme huolta asiakkaistamme paikallisella tasolla. Vahva paikallinen läsnäolo ja vastuunkanto ovat erittäin tärkeä osa meidän yritystoimintaamme. Haluamme olla mukana tukemassa paikallisyhteisöjä monin eri tavoin, kuten nyt tukemalla HIFK:n toimintaa, kommentoi markkinointi- ja viestintäjohtaja Jarkko Virtanen CGI:stä.

– Olen kovin tyytyväinen siitä, että olemme saaneet myös isompia yrityksiä mukaan meidän kumppaneiksi. HIFK on stadilainen ja kansainvälinen seura, joka koskettaa monia ihmisiä. Sovimme siis erinomaisesti profiililtamme yhteen CGI:n kanssa. Uskon, että tässä on kaikki edellytykset hyvään ja antoisaan yhteistyöhön, sanoo HIFK:n urheilu- ja liiketoiminnan kehittäjä Juhani Tähkävuori.