Skip to main content

HIFK har skrivit på ett samarbetsavtal med IT-tjänstebolaget CGI. Kontraktet gäller över den kommande Veikkausliigasäsongen och som en följd av avtalet kommer CGI:s logotyp att pryda HIFK:s spelskjorta här framöver.

I Finland anställer CGI omkring 3700 personer och är därmed sin branschs största företag här. Utöver sitt huvudkontor i Helsingfors har bolaget också 17 övriga kontor på olika håll i Finland.

– Vi är ett globalt men lokalt företag, vilket betyder att vi är verksamma globalt samtidigt som vi försäkrar oss om att vi tar hand om våra kunder på en lokal nivå. Att starkt vara närvarande lokalt samt att bära vårt ansvar är väldigt viktiga delar av vår företagsverksamhet. Vi vill vara med och stöda lokala gemenskaper på olika sätt, precis som vi nu gör då vi stöder HIFK:s verksamhet, kommenterar CGI:s marknadsförings- och kommunikationschef Jarkko Virtanen.

– Jag är väldigt nöjd över att vi också har fått större företag att komma med som våra partners. Som förening är HIFK både helsingforsisk och internationell. HIFK berör många människor och därför passar vi till vår profil mycket väl ihop med CGI. Jag tror att här finns allt som behövs för ett gott och givande samarbete, säger HIFK:s idrotts- och företagsutvecklare Juhani Tähkävuori.