Skip to main content

Pelaajamäärien kasvaessa etsimme uusia osaajia valmennustiimiimme!

HIFK:n TU10-TU12-joukkueet harjoittelevat yhdessä, mikä mahdollistaa tasoryhmäharjoittelun ja pelaajien liikkumisen peliryhmien välillä. Ryhmässä on useita nuoria tavoitteellisia pelaajia, jotka pelaavat vanhemman ikäryhmän mukana. Joukkueet harjoittelevat kahdesti viikossa 1,5 h ajan: keskiviikkoisin Väinämöisen kentällä ja lauantaisin Tehtaanpuistossa.

TU9-joukkue koostuu 2012-2013 syntyneistä tytöistä. Harjoitukset pidetään niinikään kahdesti viikossa tiistaisin ja perjantaisin Väinämöisen kentällä.

Tarjoamme valmentajillemme seuran tuen, kouluttautumismahdollisuudet valmentajan tavoitteiden
mukaisesti sekä tietysti erinomaisen mahdollisuuden lisätienesteihin.

Odotamme valmentajiltamme ennen kaikkea innostavaa asennetta ja jalkapallotaustaa! Valmennuskoulutus- ja kokemus on luonnollisesti eduksi, mutta koulutamme uusia valmentajiamme sekä sisäisesti että Palloliiton valmennuskoulutusta hyödyntäen. Aiempi kokemus ei siis ole välttämätöntä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja liity mukaan huipputiimiin!

Ilkka ”Bruno” Somero
HIFK:n nais- ja tyttöjalkapallovastaava
ilkka.somero(a)hifkfotboll.fi
040-9343141