Skip to main content

Vi rekryterar nya proffs till vårt tränarteam i samband med att spelarantalet stiger!

HIFK:s TU10-TU12-lag tränar tillsammans, vilket gör det möjligt för oss att träna i nivågrupper samt rotera spelarna mellan våra olika grupper. I vårt gäng finns många unga målmedvetna spelare, som spelar med den äldre åldersgruppen. Lagen har två träningspass à 1,5 h i veckan: på onsdagar träffas vi på Väinämöinen-planen och på lördagar i Fabriksparken.

TU9-laget består av flickor födda 2012 eller 2013. Gruppen tränar på Väinämöinen-planen varje tisdag och fredag.

Åt våra tränare erbjuder vi stöd från förening, utbildningsmöjligheter enligt tränarens egna målsättningar samt självklart en möjlighet till att tjäna lite extra vid sidan om någonting annat.

Vi förväntar oss framför allt en inspirerande grundinställning samt någon form av fotbollsbakgrund av våra tränare. Det är såklart en fördel ifall du har en tränarutbildning och/eller -erfarenhet, men vi utbildar våra tränare både internt och externt genom att dra nytta av Bollförbundets olika tränarutbildningar. Man behöver alltså inte ha tidigare erfarenhet av att vara tränare.

Du är varmt välkommen med till vårt toppteam! Ifall du blev intresserad eller vill ha mer information, kan du ta kontakt med Ilkka ”Bruno” Somero.

Ilkka ”Bruno” Somero
HIFK:s ansvarsperson för dam- och flickfotboll
ilkka.somero(at)hifkfotboll.fi
040-9343141