Skip to main content

Keskiviikkona 24.3. käynnistynyt eFutisliigan toinen kausi jatkuu HIFK:n osalta tänään Stadin Derbyllä HJK:ta vastaan. Virtuaalinen derbykamppailu käynnistyy YouTubessa Telia Esports Series FI-kanavalla tiistaina 6.4. klo 18.45.

HIFK:n avauskierros ei jättänyt jälkipolville paljon kerrottavaa, sillä punapaitoja edustava kaksikko Jesse ”Jesuu_20” Hämäläinen ja Niko Koskinen jäi FC Hongan ja FC Hakan pelaajien jalkoihin. Kahden ottelun yhteistulos FC Honkaa vastaan oli 1-7 espoolaisten hyväksi, kun taas hallitsevaa mestaria FC Hakaa vastaan ottelupari päättyi tulokseen 1-9.

Tällä viikolla haaste ei pienene HIFK:n kohdatessa eFutisliigan kolmannessa runkosarjaottelussaan HJK:n. Sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuva paikallisvastustaja oli odotetun vahva jo ensimmäisessä otteluparissaan, jossa se kaatoi TPS:n yhteistuloksella 8-0. HJK:ta edustaa tälläkin eFutisliigan kaudella Jesse ”Kossu” Kosunen ja Eemeli ”Sn1pguy” Simpanen. HIFK:n ja HJK:n viimekautinen kohtaaminen eFutisliigassa päättyi 4-0 sinivalkoisten hyväksi.

Ennen illan derbyä voit käydä katsomassa HIFK:n Niko Koskisen pelaajahaastattelun, jossa hän kertoo enemmän omasta taustastaan, viime kauden tunnelmistaan sekä tämän kauden tavoitteistaan. Telia Esports Seriesin tekemän videohaastattelun näet alla.

HIFK:n eFutisliiga-viestinnän tarjoaa FREE.fi. Yhteistyökumppanimme tarjoaa HIFK-yhteisölle 25 prosentin alennuksen kevytyrittäjäpalveluistaan kolmen ensimmäisen kuukauden ajan. Saat edun käyttöösi alennuskoodilla HIFKFOTBOLL, kun rekisteröidyt palveluun FREE.fi-nettisivuilla.