Skip to main content

eFutisliigan kuuden otteluparin mittainen runkosarja on HIFK:n osalta jo pelattu puoliväliin saakka. Tähtirintojen e-futispelaajat Jesse ”Jesuu_20” Hämäläinen ja Niko Koskinen ovat pelaamissaan kolmessa ottelussa kohdanneet lohkonsa kolme kärkijoukkuetta, eli FC Hakan, HJK:n ja FC Hongan. HIFK on kovatasoisessa lohkossa ainoana joukkueena edelleen ilman pisteitä.

Viime tiistaina pelatussa Stadin Derbyssä HIFK ja Koskinen sai peliin hyvän alun ja nousi 0-2-johtoon ennakkosuosikkia vastaan. Kahden FIFA-ottelun pari siirtyi kuitenkin pelin edetessä HJK:n pelaajien hallintaan, eikä HIFK siinä kohtaa enää pysynyt mukana paikallisvastustajan vauhdissa. Otteluparin lopputulokseksi jäi 10-4 HJK:n hyväksi.

Tämän viikon tiistaina HIFK saa vastaansa TPS:n ja AC Oulun. Turkulaiset kärsivät HIFK:n tavoin suurinumeroiset tappiot sekä HJK:lle että FC Hakalle, mutta onnistuivat voittamaan oululaiset kolmannessa eFutisliigan ottelussaan. TPS:n voittosarake näyttää edelleen vain yhtä voittoa, sillä viime viikon studiolähetyksen toisessa ottelussaan turkulaiset joutuivat taipumaan FC Lahdelle. TPS:ää edustavat eFutisliigassa tällä kaudella Juha ”Greenrapidinho” Viherkoski, Jere ”JJ22” Jokinen ja Jasper ”Jaso” Soini. TPS:n ja HIFK:n välinen ottelupari käynnistyy tiistaina 13.4. klo 19.30.

Heti perään klo 20.15 HIFK:n pelit jatkuvat AC Oulua vastaan. Ensimmäistä kertaa eFutisliigassa mukana olevat oululaiset avasivat kautensa vasta viime keskiviikon studiolähetyksessä. Debyyttiottelun tappio TPS:lle ei lannistanut AC Oulua, joka heti illan toisessa otteluparissaan pääsi kuittaamaan illan avauspelin tuloksen. FC Lahti-voittonsa ansiosta oululaisillakin on kolme pistettä kasassa tässä vaiheessa. AC Oulua edustaa kaksi nuorta pelaajaa, nimittäin 17-vuotias Liban Abdillahi ja 19-vuotias Jesse ”JEPUXI” Tuominen.

HIFK:n molemmat ottelut ovat katsottavissa Telia Esports Seriesin YouTube-kanavalla tiistaina 13.4. klo 19.30 alkaen.

Tällä viikolla tutustumme Telian pelaajahaastattelussa Jesse Hämäläiseen. Tsekkaa haastattelu alta!

HIFK:n eFutisliiga-viestinnän tarjoaa FREE.fi. Yhteistyökumppanimme tarjoaa HIFK-yhteisölle 25 prosentin alennuksen kevytyrittäjäpalveluistaan kolmen ensimmäisen kuukauden ajan. Saat edun käyttöösi alennuskoodilla HIFKFOTBOLL, kun rekisteröidyt palveluun FREE.fi-nettisivuilla.