Skip to main content

HIFK:n keskikenttä saa merkittävän vahvistuksen Matej Hradeckyn allekirjoitettua kauden 2021 kattavan sopimuksen seuran kanssa. 25-vuotias Hradecky on jo liittynyt mukaan joukkueen vahvuuteen ja on valmennusjohdon käytettävissä sunnuntain Suomen Cupin neljännesvälieräottelussa Rovaniemen Palloseuraa vastaan.

Hradecky debytoi Veikkausliigatasolla jo 17-vuotiaana kaudella 2012 TPS:n paidassa ja nousi parin vuoden sisällä avainpelaajaksi joukkueessa. TPS:n pudottua Ykköseen kaudeksi 2015 Hradecky valittiin pelaajien äänestyksessä joukkueensa kapteeniksi. Turkulaisseuran lisäksi hän on pelannut kaksi kautta SJK:ssa (2016 ja 2020) ja edustanut Suomen maajoukkueita sekä juniori- että A-maajoukkuetasolla.

– Tosi kivaa olla täällä. Saatiin sellainen sopimus, joka haluttiinkin, ja nyt on kiva lähteä tekemään duunia. Viime kausi ei ollut mikään helpoin kausi, mutta ehjä kausi, mikä oli minulle tärkeintä. Nyt on aika näyttää mihin pystyn. Haluan päästä takaisin sille tasolle, jolla olin ennen loukkaantumisia, ja sitä kautta päästä tulevaisuudessa ulkomaille pelaamaan. Tuon HIFK:n joukkueeseen syöttötaitoa, rauhallisuutta ja voitontahtoa, Hradecky sanoo.

– Olen jo useamman vuoden ajan halunnut Matej Hradeckyn HIFK:hon pelaamaan, joten olen luonnollisesti erittäin tyytyväinen tästä sopimuksesta. Meidän koko tiimi (Christoffer PerretJuhani Tähkävuori ja Joaquín Gómez) on tehnyt hienoa työtä tämän siirron mahdollistamiseksi. Nyt meillä on kasassa laadukas joukkue, jossa on kilpailua jokaisella pelipaikalla, kommentoi HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.