Skip to main content

HIFK tiedottaa solmineensa käynnissä olevaa kautta koskevan pelaajasopimuksen SJK:sta saapuvan Aatu Kujanpään kanssa. 22-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja on ollut HIFK:n harjoitusvahvuudessa jo muutaman viikon ajan.

Kujanpää edusti SJK:ta jo juniorina ja pelasi ensimmäisen Veikkausliigaottelunsa seuran paidassa kaudella 2017. Kaudet 2018 ja 2019 hän edusti Vaasan Palloseuraa, mutta pelimäärät jäivät loukkaantumisten takia pieniksi. Viime kaudeksi Kujanpää palasi Seinäjoelle ja pelasi Ykköstä SJK Akatemiassa 15 ottelun verran. Hänellä on myös kokemusta Suomen poikamaajoukkueista.

– ”Kiny” (Joaquín Gómez) on minulle tuttu SJK:sta ja pidän paljon hänestä valmentajana. Muutenkin ajattelen, että HIFK:hon siirtyminen on hyvä askel urallani. Uskon pystyväni kehittymään paljon täällä varsinkin Kinyn alaisuudessa. Joukkueen peli on ollut jo hyvin hallussa, vaikka ollaan oltu yhdessä vasta lyhyen aikaa, Kujanpää sanoo.

– Aatu on nuori pelaaja, jolla on paljon potentiaalia ja on lisäksi entuudestaan tuttu pelaaja meidän päävalmentajalle. Hän saa nyt näytön paikan ja uskomme, että hän pystyy ottamaan lopullisen askeleen Veikkausliigatasolle HIFK:ssa, kommentoi HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

 

Kujanpään sopimus julkaistiin aiemmin tänään lähetetyssä HIFK:n uutiskirjeessä. Kerran kuussa ilmestyvässä kirjeessä on monipuolista sisältöä ajankohtaisista asioista seurassa. Liity HIFK:n uutiskirjeen tilaajaksi tämän linkin kautta!