Skip to main content

HIFK tiedottaa purkaneensa Riku Selanderin ja Pasi Forsmanin käynnissä olevaa kautta koskevat pelaajasopimukset. Heidän sopimuksissaan oli pykälä, joka antoi molemmille osapuolille oikeuden purkaa sopimus helmikuun lopussa. Seura haluaa lämpimästi kiittää molempia pelaajia heidän ajastaan HIFK:ssa ja toivottaa heille onnea ja menestystä tuleviin haasteisiin.

– Tämäntyyppiset tilanteet ovat tietenkin aina valitettavia. Riku ja Pasi ovat molemmat tehneet hienosti töitä HIFK:n eteen nyt ja aiemminkin. Peliaika on kuitenkin pelaajien urakehityksen kannalta tärkeintä, ja olemme valmennusjohdon kanssa todenneet, ettei nykyisellä pelitavalla sitä olisi ollut riittävästi tiedossa meillä. Sen takia päädyimme Rikun ja Pasin kohdalla tähän ratkaisuun, kommentoi HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.