Skip to main content

HIFK har upphävt Riku Selanders och Pasi Forsmans spelarkontrakt. Avtalen sträckte sig över den pågående säsongen, men innehöll en klausul som gjorde det möjligt för båda parterna att avsluta kontraktet i slutet av februari. HIFK vill varmt tacka båda spelarna för deras tid i HIFK och önskar dem lycka till med kommande utmaningar.

– Den här typens situationer är självklart alltid beklagliga. Riku och Pasi har båda jobbat hårt och fint för HIFK både nu och tidigare. Med tanke på karriärutvecklingen hos en spelare är det viktigt att få speltid, och vi har tillsammans med tränarstaben konstaterat att det nuvarande spelsättet inte hade gett de här spelarna tillräckligt med speltid hos oss. Därför valde vi den här lösningen i Rikus och Pasis fall, kommenterar HIFK:s sportchef Mika Lönnström.