Skip to main content

HIFK:n mediatiimi koostuu kaudella 2021 kolmesta henkilöstä. Viktor Fagerudd hoitaa seuran nettisivuja, mediayhteyksiä ja toimiston asiakaspalvelua. HIFK:n visuaalisesta ilmeestä ja lipunmyynnistä vuodesta 2014 vastannut Edward Hultin toimii seurassa jälleen täysipäiväisenä työntekijänä valmistuttuaan filosofian kandidaatiksi (PR ja mainonta) Tukholman yliopistosta viime kesänä. Viimeisimpänä vahvistuksena HIFK:n mediatiimiin tulee Santeri Rosenvall, joka vastaa seuran ja HIFK Play:n videosisällöistä tuottajana ja ohjaajana.

Viime kauden tapaan Rapa Media toimii jälleen HIFK:n videoissa tuotantoyhtiönä Rosenvallin johdolla. HIFK Play-sisällöt seuran YouTube-kanavalla sekä muissa kanavissa julkaistut videosisällöt ovat viimeisen reilun kuukauden aikana olleet mediatiimin laajentumisen näkyvimpiä elementtejä.

– Viimeisen vuoden aikana olemme joutuneet sopeutumaan rajoitetun yleisömäärän tai kokonaan tyhjän katsomon edessä pelattaviin otteluihin. Tällaisessa maailmantilanteessa digitaalisen viestinnän merkitys korostuu entisestään. Santerin liittyminen tiimiin ja hänen mukanaan tulevat kontaktit vahvistavat HIFK:n mediatoimintaa ja mahdollistaa sen, että pystymme monipuolisen viestinnän avulla pitämään uskollisen yleisömme lähellä joukkuetta myös vallitsevassa tilanteessa. Tätä työtä on nyt tehty reilun kuukauden, ja olemme saaneet runsaasti positiivista palautetta sosiaalisen median sisällöistä. Mediatoiminnan jatkuva kehitys kuuluu myös HIFK:n pitkäaikaisstrategiaan, jonka mukaisesti seuran toimintaa kehitetään, kommentoi HIFK:n tiedottaja Viktor Fagerudd.

– Meillä on HIFK Playn osalta kasassa kova tiimi, joka tulee laajenemaan vielä lähemmäs kautta. Tulemme pitämään huolen siitä, että sisältömme kestää kansainvälistä vertailua niin määrässä kuin myös laadussa. Tärkeänä tavoitteena on myös saada HIFK:n yhteistyökumppanit entistä näkyvämmin mukaan videosisältöihimme. Kannattajien toiveita pyritään kuuntelemaan sisältöä suunnitellessa ja tarjoamaan mahdollisuus osallistua esim. Q&A videoiden muodossa. Palaute on tärkeää, jotta saamme mahdollisimman tarkan käsityksen siitä, millaista sisältöä HIFK:n kannattajat toivovat, sanoo puolestaan HIFK:n videotuottaja Santeri Rosenvall.

Palautetta tai toiveita HIFK Playn sisällöstä voi laittaa sähköpostilla osoitteeseen santeri.rosenvall[at]hifkfotboll.fi.

Edward Hultin
edward.hultin[at]hifkfotboll.fi

Viktor Fagerudd
viktor.fagerudd[at]hifkfotboll.fi

Santeri Rosenvall
santeri.rosenvall[at]hifkfotboll.fi