Skip to main content

HIFK:s medieteam består säsongen 2021 av tre personer. Viktor Fagerudd sköter om HIFK:s webbplats, kontakter till media samt kundservice på kansliet. Edward Hultin, som sedan 2014 ansvarat för HIFK:s visuella kommunikation och biljettförsäljning, är nu tillbaka som heltidsanställd efter att han blivit färdig filosofie kandidat inom PR och reklam från Stockholms universitet i somras. Santeri Rosenvall är medieteamets nyaste förstärkning och har våra videoelement på sitt ansvarsområde i egenskap av producent och regissör för HIFK Play.

Precis som ifjol är Rapa Media produktionsbolag för HIFK:s videoinslag under ledning av Rosenvall. HIFK Play-innehållen på vår YouTube-kanal samt övriga videoinslag i våra andra kanaler är element som under den senaste månaden har skapats av det utvidgade medieteamet.

– Under det senaste året har vi varit tvungna att anpassa oss till att spela matcher inför en antingen begränsad eller helt och hållet tom publik. Vikten av digital kommunikation blir ännu större under rådande omständigheter i världen. Att få Santeri och hans kontakter med till vårt team gör att HIFK:s medieverksamhet förstärks samt att vi kan hålla vår trogna publik nära laget även under pandemin. Vi har nu en dryg månads arbete bakom oss och det har kommit en hel del positiv feedback på vårt innehåll på sociala medier. Att ständigt utveckla medieverksamheten är också en del av vår långsiktiga strategi, som ställer upp riktlinjerna för hur vi utvecklar HIFK:s verksamhet, kommenterar HIFK:s informatör Viktor Fagerudd.

– Vi har samlat ihop ett starkt team bakom HIFK Play och kommer att förstärka det ännu mer då säsongen närmar sig. Att vårt innehåll håller internationell standard inom både kvantitet och kvalitet är något vi kommer att hålla fast vid. En viktig målsättning är också att få HIFK:s samarbetspartners allt synligare med i våra videoinslag. Vi vill också höra önskemål från våra supportrar samt erbjuda dem en möjlighet att vara delaktiga i form av t.ex. ett Q & A -videoformat. All feedback är viktig för oss så att vi får en så noggrann bild som möjligt av det som HIFK:s supportrar vill se i våra kanaler, säger HIFK:s videoproducent Santeri Rosenvall.

Om du har feedback eller önskemål gällande innehållet i HIFK Play kan du skicka dina idéer till .

Edward Hultin
edward.hultin[at]hifkfotboll.fi

Viktor Fagerudd
viktor.fagerudd[at]hifkfotboll.fi

Santeri Rosenvall
santeri.rosenvall[at]hifkfotboll.fi