Skip to main content

Viime syksynä tulikasteensa saanut Telian ja Veikkausliigan yhteisprojekti eFutisliiga saa jatkoa, kun sen historian toinen pelikausi käynnistyy keskiviikkona 24. maaliskuuta. HIFK on näkyvästi mukana heti runkosarjan avauskierroksen C Moren, mtv-palvelun ja Telia TV Extran studiolähetyksessä. Punapaidat kohtaavat avauskierroksella FC Hongan sekä FC Hakan.

Ensimmäinen kausi pelattiin 12 joukkueen yksinkertaisena sarjana viime kauden Veikkausliigaseurojen kesken. HIFK:n osalta syksy jätti parantamisen varaa, sillä Tähtirinnat jäivät runkosarjassa kymmenenneksi. Voittoja tuli kaksi kappaletta 11 ottelusta. Pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella HIFK joutui toteamaan FC Lahden efutis-pelaajat paremmiksi tuloksella

eFutisliigaan osallistuu tällä kertaa yhteensä 14 joukkuetta, jotka on jaettu kahteen seitsemän joukkueen lohkoon runkosarjan ajaksi. Kauden 2021 Veikkausliigaseurojen lisäksi eFutisliigaan osallistuvat myös TPS ja RoPS. Runkosarja pelataan yksinkertaisena sarjana, eli pelejä kertyy yhteensä kuusi kappaletta kullekin seuralle ennen pudotuspelivaihetta.

FC Hongan ja FC Hakan lisäksi HIFK:n lohkossa pelaavat HJK, TPS, FC Lahti ja AC Oulu. eFutisliigan omien nettisivujen lohkoennakossa hallitseva mestari FC Haka sekä HIFK:n paikallisvastustaja nostetaan myös alkavan kauden ennakkosuosikeiksi. Lopullisia voimasuhteita on vielä tässä vaiheessa vaikea ennakoida, sillä useampi seura on tehnyt muutoksia eFutisliigan pelaajistoonsa. Lisäksi perinteisten jalkapallonurmien tapaan myös virtuaalisilla pelikentillä nähdään runsaasti yllätyksellisyyttä: hyvänä esimerkkinä tästä voidaan pitää kauden 2020 ennakkosuosikin HJK:n tippumista jo pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella joulukuussa viime vuonna.

HIFK:ta jo eFutisliigan ensimmäisellä kaudella edustaneet Jesse ”Jesuu_20” Hämäläinen ja Niko Koskinen ovat Rödan pelaajia myös eFutisliigan toisella kaudella.

eFutisliigan kauden 2021 otteluiden päälähetyskanavana toimii Telia Esports Series FI-kanava YouTubessa. HIFK:n avauskierroksen ottelut sisältävä studiolähetys on katsottavissa C Moren, mtv-palvelun ja Telia TV Extran kautta. Lähetys käynnistyy keskiviikkona 24.3. klo 18.00.

HIFK:n runkosarjan otteluohjelma eFutisliigan toisella kaudella:

  • Ke 24.3. FC Honka – HIFK (C More, mtv-palvelu, Telia TV Extra)
  • Ke 24.3. HIFK – FC Haka (C More, mtv-palvelu, Telia TV Extra)
  • Ti 6.4. HJK – HIFK (Telia Esports YouTube)
  • Ti 13.4. TPS – HIFK (Telia Esports YouTube)
  • Ti 13.4. HIFK – AC Oulu (Telia Esports YouTube)
  • Ti 4.5. FC Lahti – HIFK (Telia Esports YouTube)

 

HIFK:n eFutisliiga-viestinnän tarjoaa FREE.fi. Yhteistyökumppanimme tarjoaa HIFK-yhteisölle 25 prosentin alennuksen kevytyrittäjäpalveluistaan kolmen ensimmäisen kuukauden ajan. Saat edun käyttöösi alennuskoodilla HIFKFOTBOLL, kun rekisteröidyt palveluun FREE.fi-nettisivuilla.