Skip to main content

HIFK on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen Sakari Tukiaisen kanssa. 29-vuotias hyökkääjä siirtyi HIFK:hon kesällä 2019 ja aloittaa nyt kolmannen kautensa seurassa.

Tukiainen on kaiken kaikkiaan pelannut 38 kilpailullista ottelua HIFK:n paidassa ja tehnyt niiden aikana kymmenen maalia. Viime kaudella hän oli joukkueen avauskokoonpanossa 17 kertaa. Ennen Helsinkiin siirtymistä Tukiainen on pelannut mm. Rovaniemen Palloseurassa, virolaisessa FC Florassa ja tanskalaisessa Thisted FC:ssä. Hän pitää hallussaan yhden kauden Kakkosen maaliennätystä tehtyään peräti 40 osumaa kaudella 2014 Atlantis FC:n paidassa.

– Olen hyvin viihtynyt HIFK:ssa ja uskon viihtyväni täällä jatkossakin. Innolla odotan uuden kauden alkamista ja onneksi päästään heti viikonloppuna joukkueen kanssa tositoimiin. Olen ollut jo muutaman viikon treenaamassa jengin kanssa, ja todella laadukkaalta on meininki vaikuttanut. Paljon ollaan ehditty käydä läpi uutta ja pelata myös muutama harjoituspeli yhdessä, Tukiainen sanoo.

– Sakari Tukiaisen jatkosopimuksen myötä saadaan joukkueeseen tärkeää jatkuvuutta viime kaudesta sekä ratkaisuvoimaa hyökkäyspeliin. Hän sopii mainiosti tähän ryhmään, sillä hän haluaa edelleen kehittyä pelaajana ja päästä vielä urallaan uudelleen pelaamaan ulkomaille, kommentoi HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

HIFK:n sopimustilanne 3.2.2021:

Maalivahdit:
Martti Puolakainen (2021)
Markus Uusitalo (2021, lainalla FC Hongasta)
Calum Ward (lainalla AFC Bournemouthista)

Puolustajat:
Selman El Baset (2021, lainalla FC Ingolstadtista)
Aldayr Hernández (2021)
Macario Hing-Glover (2021)
Jean-Claude Mabinda (2021)
Hannu Patronen (2021)
Pipe Sáez (2021)

Keskikenttäpelaajat:
Jani Bäckman (2021)
Jake Dunwoody (2021)
Jukka Halme (2021)
Sakari Mattila (2022)
Moshtagh Yaghoubi (2021)

Hyökkääjät:
Jusif Ali (2021)
Erikson Carlos (2021)
Juanan Entrena (2021)
Sakari Tukiainen (2021)

Varmista oma paikkasi Bolt Arenalla ensi kaudella hankkimalla HIFK:n kausikortin jo hyvissä ajoin ennen kauden alkamista! Kortit ovat myynnissä Lippupisteen kanavissa.