Skip to main content

HIFK vahvistaa joukkuettaan SJK:sta siirtyvällä Keaton Isakssonilla. Sopimus on voimassa kauden 2021 loppuun asti ja sisältää lisäksi option kaudesta 2022.

Sopimuksen myötä Isaksson palaa HIFK:hon, jossa hän pelasi uransa ensimmäiset Veikkausliigaottelut kaudella 2015. HIFK:n ja SJK:n lisäksi hän on Veikkausliigassa edustanut PS Kemiä ja IFK Mariehamnia. Monipuolisella keskikenttäpelaajalla on kasassa 73 ottelua ja 11 maalia pääsarjatasolla Suomessa. Kaudella 2017 Isaksson pelasi IFK Luleån joukkueessa Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla.

– Tuntuu todella hienolta olla taas Helsingissä, jossa minulla on paljon ystäviä ja tuttuja. Pidän kovasti meidän päävalmentajasta ja kunnioitan häntä suuresti. Kun HIFK osoitti kiinnostusta, oli päätös liittyä joukkueen vahvuuteen helppo, Isaksson sanoo.

– Olen urani aikana pelannut lähes kaikilla pelipaikoilla, mutta lähtökohtaisesti olen kuitenkin hyökkäävä keskikenttäpelaaja. Uskon pelaavani eniten kymppipaikalla tai laidoilla täällä HIFK:ssa, hän jatkaa.

– Keaton Isaksson on monikäyttöisyytensä ansiosta hyvä ja luotettava vaihtoehto valmennusjohdolle monelle eri pelipaikalle. Kyseessä on tasonsa Veikkausliigassa osoittanut pelaaja, jonka varaan voimme rakentaa paljon tulevalla kaudella. Hienoa on tietysti myös, että pystyimme saamaan hänet takaisin samaan seuraan, jossa hän aikoinaan aloitti Veikkausliigauransa, kommentoi HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

HIFK:n sopimustilanne 4.2.2021:

Maalivahdit:
Martti Puolakainen (2021)
Markus Uusitalo (2021, lainalla FC Hongasta)
Calum Ward (lainalla AFC Bournemouthista)

Puolustajat:
Selman El Baset (2021, lainalla FC Ingolstadtista)
Aldayr Hernández (2021)
Macario Hing-Glover (2021)
Jean-Claude Mabinda (2021)
Hannu Patronen (2021)
Pipe Sáez (2021)

Keskikenttäpelaajat:
Jani Bäckman (2021)
Jake Dunwoody (2021)
Jukka Halme (2021)
Keaton Isaksson (2021+2022)
Sakari Mattila (2022)
Moshtagh Yaghoubi (2021)

Hyökkääjät:
Jusif Ali (2021)
Erikson Carlos (2021)
Juanan Entrena (2021)
Jeremiah Streng (lainalla SJK:sta)
Sakari Tukiainen (2021)

HIFK:n kausikortti kattaa kaikki kotiottelut Veikkausliigassa kaudella 2021. Kortit myy Lippupiste – nähdään kesällä Bolt Arenalla!