Skip to main content

HIFK:n naisten edustusjoukkue aloittaa yhteistyön InfoCaren kanssa. Kyseessä on HIFK:lle varsin tuttu yhteistyökumppani, sillä yritys on ollut mukana tukemassa seuran toimintaa yli lajirajojen jo pitkään. Haastattelimme toimitusjohtaja Pete Brusia uuden yhteistyösopimuksen tiimoilta.

Kerrotko ensin itsestäsi ja roolistasi InfoCarella?
Olen Pete Brusi, InfoCaren toimitusjohtaja ja olen ollut yrityksessä vuodesta 2014. Tehtävänäni on pitää huolta siitä, että firma toimii, että sen toiminta on kannattavaa ja että se jatkuvasti kehittyy ja kasvaa valitun strategiamme mukaisesti. Työnkuvaani kuuluu mm. erilaiset asiakas- ja kumppanuustapaamiset, toimittajaneuvotteluita, alihankkijajärjestelyitä sekä esimerkiksi hyväntekeväisyystapahtumat.

Mikä on InfoCare?
InfoCare on Pohjoismaiden suurin brändiriippumaton teknologiapalveluiden tuottaja ja toimittaja. Se tarkoittaa sitä, että tuotamme erilaisia tukipalveluita teknologian ylläpitämiseksi, esimerkiksi loppukäyttäjätukea IT:n käyttämiseen. Lisäksi tarjoamme maanlaajuisesti huoltotoimia sekä IT-resurssien vuokrausta erilaisiin projekteihin asiakkaan käyttöön.

Miksi halusitte lähteä tukemaan juuri IFK:n naisten edustusjoukkuetta?
Olen itse pitkään ollut myyntialalla ja arvostan suuresti ihmisten rohkeutta ottaa kontaktia ja myydä omia ideoitaan. Yhteydenotto tuli sopivaan aikaan, sillä olin juuri miettinyt erilaisia kumppanuusmahdollisuuksia tälle vuodelle. Kaikki uudet ja erilaiset projektit kiinnostavat itseäni ja sen takia halusin lähteä mukaan. Tässä projekteissa yhteistyön tuntee ja oma sijoitus näkyy joukkueen toiminnassa, mikä oli myös merkittävä tekijä.

InfoCare on ollut aiemminkin mukana tukemassa HIFK:ta. Miten olette olleet mukana seuran toiminnassa?
Historia HIFK:n kanssa on hyvinkin pitkä. Ensimmäiset yhteistyösopimukset tehtiin HIFK:n jääkiekon kanssa lähemmäs 30 vuotta sitten, josta kaikki on lähtenyt. Olimme tukemassa myös miesten jalkapallojoukkuetta sekä yleisurheilua ja tällä hetkellä teemme yhteistyötä HIFK:n käsipallojoukkueen kanssa. HIFK on ollut itselleni aina tärkeä ja rakas seura.

Mitä odotuksia sinulla on naisten edustusjoukkueelta ja tältä tulevalta kaudelta?
Tietysti menestys on aina hieno asia, mutta ennen kaikkea sitä, että joukkueessa olisi hyvä ilmapiiri ja yhteishenki ja että pelaaminen olisi kaikille mieleistä ja hauskaa. Toivon, että saan olla itse läheisesti mukana joukkueen toiminnassa kauden aikana ja jään innolla odottamaan yhteistyötä joukkueen kanssa, kun joukkueen toiminta saadaan taas normaalisti käyntiin!

Teksti: Emma Rantamaa.