Skip to main content

HIFK:n järjestämä Tähtileiri-jalkapalloleiri 7-12-vuotiaille lapsille pidetään viime vuoden tapaan kaksi kertaa myös kesällä 2021. Ensimmäinen leiriviikko järjestetään kesäkuun alussa (7.-11.6.) koulujen päättymisen jälkeen ja toinen puolestaan elokuussa (2.-6.8.) juuri ennen koulujen alkamista.

Leirien ohjelman toteutuksesta vastaa Jukka Aakko yhdessä HIFK:n juniorivalmentajien kanssa. Viikko päättyy perinteiseen World Cup-turnaukseen, johon osallistuu myös pelaajia HIFK:n miesten ja naisten edustusjoukkueista.

Leiriviikon hinta on 185 euroa/osallistuja. Päiväohjelman lisäksi hintaan sisältyy päivittäinen lämmin lounasateria sekä mahdollisia yllätyspalkintoja viikon aikana.

Sekä kesäkuun että elokuun leireille osallistuvat lapset ovat oikeutettuja 30 euron alennukseen elokuun leiriviikon hinnasta. Käytössä on myös 30 euron sisarusalennus, jos samasta perheestä osallistuu useampi lapsi. Sisarusalennusta ei voi yhdistää elokuun alennukseen.

Ilmoittautuminen leireille tapahtuu alla olevaa ilmoittautumislomaketta käyttäen. Leirien paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

HUOM! HIFK pidättää oikeuden perua leirit mikäli koronatilanne sen vaatii tai mikäli osallistujia ei saada tarpeeksi.

Tarkempia tietoja löydät Tähtileirin omilta sivuilta. Lisätietoja antaa tarvittaessa myös Jukka Aakko, jukka.aakko[at]hifkfotboll.fi.

Ilmoita lapsesi Tähtileirille tästä!