Skip to main content

Precis som ifjol ordnar HIFK två Stjärnläger för 7-12-åriga barn även sommaren 2021. Den första lägerveckan ordnas i juni efter att skolorna tagit slut (7.-11.6.) och den andra veckan i augusti just före skolstarten (2.-6.8.).

Jukka Aakko ansvarar för lägrens program tillsammans med HIFK:s juniortränare. Veckan avslutas traditionsenligt med World Cup-turneringen och i den kommer även spelare från herrarnas och damernas representationslag att delta.

Priset för en lägervecka är 185 euro/deltagare. Utöver dagsprogrammet ingår en daglig varm lunch samt eventuella överraskningspriser under veckan i avgiften.

De barn som deltar i Stjärnlägret både i juni och i augusti har rätt till en 30 euros rabatt på deltagaravgiften för augustilägret. Vi har också en 30 euros syskonrabatt ifall flera barn från samma familj deltar. Det går inte att kombinera syskonrabatten med augustirabatten.

Man anmäler sig till lägret genom att fylla i blanketten här nedan. Platserna på lägret fylls upp i anmälningsordning.

OBS! HIFK förbehåller rätten att ställa in lägren ifall coronaläget kräver det eller ifall det inte finns tillräckligt många deltagare.

Närmare info hittar du på Stjärnlägrets egen webbsida. Du kan också ta kontakt med Jukka Aakko per e-post på adressen jukka.aakko[at]hifkfotboll.fi ifall det är något du undrar över.

Anmäl ditt barn till Stjärnlägret här!