Skip to main content

HIFK Fotboll Ab piti yhtiökokouksen tiistaina 16.2.2021. Kokouksessa hyväksyttiin vanhoja tilinpäätöksiä sekä valittiin yhtiölle uusi hallitus. HIFK Fotboll Ab:n hallitukseen nimettiin Jan-Erik Eklöf, René Österman ja Peter Standertskjöld-Nordenstam. Uusi hallitus piti ensimmäisen kokouksensa heti yhtiökokouksen päätyttyä ja valitsi Eklöfin hallituksen puheenjohtajaksi.

Hallitus tulee nyt aloittamaan valmistelut yhtiön omistuspohjan muutokseen, jossa taustayhdistys HIFK Soccer rf:n enemmistöasema pienenee uusien omistajien tullessa mukaan yhtiöön. Hallituksen muihin ajankohtaisiin työtehtäviin kuuluu pian alkavan osakeannin valmisteleminen sekä yhtiön taloustilanteen vahvistaminen.

– On hienoa, että saimme uuden hallituksen kasaan yhtiölle näinkin pian. Meillä on edessämme tärkeä kevät niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Kohta käynnistyvän osakeannin myötä pääsemme vahvistamaan seuran taloutta, mikä samalla on edellytys urheilulliselle menestykselle. Minulle urheilullinen menestys merkitsee sitä, että HIFK:n kuuluu olla Veikkausliigassa vähintään kuuden parhaimman joukossa kaudesta toiseen. Toimitusjohtaja ja urheilutoimenjohtaja ovat luoneet tälle hyvät edellytykset ja he nauttivat minun täyttä luottamustani, kommentoi HIFK Fotboll Ab:n puheenjohtaja Jan-Erik Eklöf.