Skip to main content

HIFK:n U17-joukkue jatkaa valmistautumistaan tulevaan kauteen harjoittelemalla yhdessä seuran U20 Red-joukkueen kanssa. Uusia pelaajia on ollut mukana jo kiitettävä määrä, mutta lisävahvistuksille on edelleen tilaa. Joukkueen päävalmentaja Umid Dibachy antaa tässä päivityksen joukkueen tämänhetkisestä tilanteesta.

”HIFK:ssa tehdään nyt ammattimaista ja kovaa työtä urheilullisen menestyksen eteen. Junioripuolella on aloitettu kilpailullinen panostus junioreihin joka ikäluokassa. Seurassa pidetään parin viikon välein valmentajakoulutuksia, joissa pohditaan sitä miten parhaiten saisimme vietyä sekä joukkueita että yksilöitä huipputasolle.

B-juniorit ovat nyt jatkaneet hommia joulutauon jälkeen ja meillä on koko ajan ollut erittäin hyvä ilmapiiri tässä ryhmässä. Treeneissä on ollut runsaasti tavoitteellisia ja motivoituneita pelaajia, jotka ovat valmiita tekemään kovaa työtä.

Uskon, että tästä tulee hyvin kilpailullinen joukkue. Meillä on kuitenkin vielä hyvin tilaa sellaisille pelaajille, jotka haluavat pelata tavoitteellisessa ja kilpailullisessa ympäristössä.

Tulemme jatkamaan yhteistyötä seuran Ykkösessä pelaavien A-junioreiden sekä miesten Kolmosessa pelaavan reservijoukkueen kanssa. Tämän yhteistyön myötä tasokkaille ja tavoitteellisille pelaajille avautuu mahdollisuus pelata A-junioreiden Ykkösessä ja/tai miesten reservijoukkueessa. Tulevaisuuden tavoitteena on jatkaa seuran sisäistä pelaajapolkua siten, että tämän putken kautta olisi mahdollista päästä seuran edustusjoukkueeseen asti.

HIFK U17-joukkueen päävalmentaja Umid Dibachy.

Teemme nyt muiden valmentajien ja seurajohdon kanssa töitä viedäksemme potentiaalisia ja tavoitteellisia pelaajia ylöspäin. Nyt on siis oikea hetki tulla kokeilemaan B-junioreiden kanssa, jos oikeasti haluaa mennä jalkapallouralla eteenpäin. Ota siis rohkeasti minuun yhteyttä ja tule messiin treeneihin!”

– Umid

Haluatko tulla pelaamaan HIFK:n B-junioreihin? Ota yhteyttä Umidiin sähköpostitse osoitteeseen umid.dibachy[at]hifkfotboll.fi tai puhelimitse numeroon 046-9357541.

HIFK:n U17-joukkue käyttää tällä hetkellä seuraavia treeniaikoja:
Tiistaisin Töölön pallokenttä 6:lla klo 18.30-20.00
Torstaisin Väinämöisen kentällä klo 19.00-20.30
Sunnuntaisin Pirkkolan tekonurmella klo 18.30-20.00