Skip to main content

HIFK:s U17-lag fortsätter sina förberedelser inför den kommande säsongen genom att träna tillsammans med U20 Red-laget. Det har redan funnits bra med nya spelare med i truppen, men det finns fortfarande också utrymme för nya spelare. Lagets chefstränare Umid Dibachy ger här en uppdatering om var laget just nu står.

”Vi har mycket professionellt och hårt arbete på gång inom HIFK just nu för att vi ska nå idrottslig framgång. En tävlingsinriktad satsning har inletts i alla åldersklasser inom juniorverksamheten. Varannan vecka ordnar vi också tränarutbildningar där vi funderar på hur vi bäst får både lag och individer att stiga till toppnivån.

B-juniorerna har fortsatt jobba efter julpausen och vi har hela tiden haft en bra anda i den här gruppen. Det har varit många målmedvetna, motiverade och arbetsdryga spelare med på våra träningar.

Jag tror att det här blir ett väldigt tävlingsinriktat lag även om vi fortfarande har bra med utrymme för spelare som vill spela i en mål- och tävlingsinriktad miljö.

Vi kommer att fortsätta samarbeta både med föreningens A-juniorer (som spelar i Ettan) och med reservlaget i Herrtrean. På det här sättet kan bra och ambitiösa spelare få chansen att spela i A-juniorernas Etta och/eller i herrarnas reservlag. Som framtida mål har vi att vidareutveckla föreningens interna spelarstig, så att den kan leda till spel i representationslaget.

HIFK U17-lagets chefstränare Umid Dibachy.

Just nu jobbar vi tillsammans med våra tränare och klubbledningen med att hjälpa potentiella och ambitiösa spelare vidare på karriären. Därför är det nu rätt tid att komma med och prova vingarna med våra B-juniorer, ifall du verkligen vill ta följande steg som fotbollsspelare. Tveka alltså inte att ta kontakt med mig och komma med på träningarna!”

– Umid

Vill du komma och spela i HIFK:s B-juniorlag? Ta kontakt med Umid per e-post på adressen umid.dibachy[at]hifkfotboll.fi eller per telefon på numret 046-9357541.

HIFK:s U17-lag har just nu följande träningstider:
Tisdagar på Tölö bollplan 6 kl. 18.30-20.00
Torsdagar på Väinämöinen-planen kl. 19.00-20.30
Söndagar på Britas konstgräsplan kl. 18.30-20.00