Skip to main content

HIFK on solminut kauden 2021 kestävän sopimuksen maalivahti Martti Puolakaisen kanssa. 26-vuotias maalivahti siirtyi HIFK:n organisaatioon kesällä 2019.

Virolais-suomalainen maalivahti on urallaan pelannut mm. Viron pääsarjaa JK Viljandin paidassa sekä Ykköstä FC Viikingeissä. HIFK:n paidassa Puolakainen on pelannut yhden ottelun Suomen Cupissa talvella 2020. Viron nuorisomaajoukkueissa esiintynyt maalivahti on viime vuosina pelaajaroolinsa ohella toiminut maalivahtivalmentajana sekä suorittanut UEFA B-valmentajalisenssin.

Hän vastaa tällä hetkellä myös HIFK:n naisten edustusjoukkueen, miesten reservijoukkueen (HIFK/2) sekä HIFK U20 Red- ja HIFK U17-juniorijoukkueiden maalivahtivalmennuksesta. Puolakainen tulee pelaajaroolinsa ohella olemaan mukana myös edustusjoukkueen maalivahtivalmennuksessa.

– Ratkaisu jatkaa HIFK:ssa oli helppo. Kuten jo aiemmin on mainittu, niin täällä oli tarjolla hyvä paketti, joka yhdistää pelaamisen ja valmentamisen. Olen viihtynyt hyvin täällä ja jatkan seurassa mielelläni myös edustusjoukkueen toiminnassa, jossa maalivahdin roolini lisäksi pääsen tekemään töitä muiden maalivahtien kanssa, Puolakainen sanoo.

– Martti Puolakainen on ollut meillä jo muutaman vuoden ja tuntee seuran hyvin. Hän on myös päässyt aloittamaan valmennustyöt seuran muissa joukkueissa viime syksyn aikana. ”Smardu” pääsee nyt jatkamaan tätä hyvää työtään myös edustusjoukkueen puolella maalivahtiroolinsa lisäksi, toteaa HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

HIFK:n sopimustilanne 14.1.2021:

Martti Puolakainen (2021)

Selman El Baset (2021, lainalla FC Ingolstadtista)
Aldayr Hernández (2021)
Macario Hing-Glover (2021)
Jean-Claude Mabinda (2021)
Hannu Patronen (2021)

Jani Bäckman (2021)
Sakari Mattila (2022)
Moshtagh Yaghoubi (2021)

Erikson Carlos (2021)

HIFK:n kausikortit kaudelle 2021 ovat myynnissä Lippupisteen myyntikanavissa. Klikkaa itsesi Lippupisteen sivuille tämän linkin kautta ja varmista oma paikkasi ensi kauden kaikissa kotiotteluissa!