Skip to main content

Maalivahti Markus Uusitalo, 23, siirtyy lainasopimuksella FC Hongasta HIFK:hon. Seurat pääsivät yhteisymmärrykseen lainasta alkuviikosta ja Uusitalo liittyi HIFK:n joukkueeseen tiistaina.

Uusitalo on kaksinkertainen Suomen mestari HJK:sta, jossa hän pelasi yhteensä neljä kautta vuosina 2016-2019. Viime kaudeksi maalivahti palasi kasvattajaseuransa FC Hongan vahvuuteen. Hän pelasi kuusi Veikkausliigan ja neljä Suomen Cupin ottelua espoolaisseuran maalilla kauden 2020 aikana.

– Viime kauden jälkeen oli puhetta siitä, että haluaisin lainalle jonnekin jossa olisi mahdollista saada enemmän vastuuta. Juttelin valmentajien ja johdon kanssa HIFK:ssa, ja tämä vaihtoehto kuulosti hyvältä. HIFK on aina ollut kovaa työtä tekevä porukka kun olen pelannut heitä vastaan. Tavoitteenani on ottaa paljon vastuuta ensi kaudella ja olla yksi joukkueen tärkeimmistä pelaajista, Uusitalo kommentoi.

– Markus Uusitalon lainaaminen meille on meidän uuden projektin mukainen valinta, jossa nuorelle pelaajalle annetaan mahdollisuus nousta uudelle tasolle. Hän saa jo Suomen Cupissa ensimmäisen mahdollisuutensa näyttää osaamistaan meidän tolppien välissä, sanoo HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

HIFK:n sopimustilanne 20.1.2021:

Maalivahdit:
Martti Puolakainen (2021)
Markus Uusitalo (2021, lainalla FC Hongasta)

Puolustajat:
Selman El Baset (2021, lainalla FC Ingolstadtista)
Aldayr Hernández (2021)
Macario Hing-Glover (2021)
Jean-Claude Mabinda (2021)
Hannu Patronen (2021)

Keskikenttäpelaajat:
Jani Bäckman (2021)
Jukka Halme (2021)
Sakari Mattila (2022)
Moshtagh Yaghoubi (2021)

Hyökkääjät:
Jusif Ali (2021)
Erikson Carlos (2021)

 

Varmista oma paikkasi Bolt Arenalla ensi kaudella hankkimalla HIFK:n kausikortin jo hyvissä ajoin ennen kauden alkamista! Kortit ovat myynnissä Lippupisteen kanavissa.