Skip to main content

HIFK:ssa kaudesta 2015 asti pelannut Jani Bäckman, 32, jatkaa seurassa myös tulevalla kaudella. Bäckmanin ja HIFK:n välinen sopimus on voimassa Veikkausliigakauden 2021 loppuun asti.

Bäckman on pelannut 142 ottelua HIFK:n tähtipaidassa. Niiden aikana maaleja on syntynyt yhteensä 13 kappaletta, joista kaksi nähtiin kaudella 2020. Viime kaudella joukkueen kapteenistoon kuulunut Bäckman esiintyi uudella pelipaikalla, kun hän lähes koko kauden pelasi oikeana laitapuolustajana.

Bäckman jätti HIFK:n kannattajille seuraavan viestin:

– Näin se aika vierähtää, että minulla lähtee käyntiin seitsemäs vuosi seurassa. Päätös oli helppo. Itselläni on kova halu kehittyä vielä jalkapalloilijana ja uskon saavani itsestäni vielä enemmän irti tulevalla kaudella.  -Bäri17

– Olen todella iloinen siitä, että ”Bäri” jatkaa meillä. Hän tuo joukkueeseen suuren annoksen kokemusta, jatkuvuutta ja ennen kaikkea IFK:laisuutta. Kyseessä on monikäyttöinen pelaaja, jonka voi huoletta laittaa lähes mille tahansa pelipaikalle kentällä, kommentoi HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

HIFK:n sopimustilanne 8.1.2021:

Selman El Baset (2021, lainalla FC Ingolstadtista)
Aldayr Hernández (2021)
Macario Hing-Glover (2021)
Jean-Claude Mabinda (2021)

Jani Bäckman (2021)
Sakari Mattila (2022)
Moshtagh Yaghoubi (2021)

Erikson Carlos (2021)

 

HIFK:n kausikortit kaudelle 2021 ovat myynnissä Lippupisteen myyntikanavissa. Klikkaa itsesi Lippupisteen sivuille tämän linkin kautta ja varmista oma paikkasi ensi kauden kaikissa kotiotteluissa!