Skip to main content
Sopimustiedotteet

TIEDOTE: Hannu Patroselle jatkosopimus

By 13.1.202124 toukokuun, 2021No Comments

HIFK on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen Hannu Patrosen, 36, kanssa. Kokenut toppari siirtyi HIFK:hon kaudeksi 2019 ja aloittaa nyt kolmannen kautensa seurassa. Hän on toiminut joukkueen kapteenina HIFK:hon siirtymisestään asti.

Aiemmin urallaan myös Ruotsin ja Norjan pääsarjoissa pelannut Patronen on kahden kauden ajan edustanut HIFK:ta yhteensä 43 ottelussa Veikkausliigassa ja Suomen Cupissa. Hän viimeisteli viime kaudella ensimmäisen maalinsa HIFK-paidassa vierasottelussa Kuopion Palloseuraa vastaan. Pelaamisen ohella Patronen on toiminut HIFK:ssa urheilutoimen kehittäjänä kaudella 2019 ja suoritti viime kauden aikana UEFA B-valmennuskoulutuksen.

– Hienoa on päästä jatkamaan duunia täällä ja olla mukana HIFK:n reissussa myös ensi kaudella. Jokainen vuoteni tässä seurassa on ollut vähän erilainen, mutta näen kuitenkin, että meillä on hyvällä tavalla jatkuvuutta pelaajistossa. Uusi valmentaja tuo tietysti uutta piristystä arkeen joukkueen kanssa. Todella hyvältä ja ammattimaiselta on toiminta näyttänyt treeneissä tällä viikolla, Patronen sanoo.

Yhteisiä joukkueharjoituksia on takana vasta kolme kappaletta, mutta Patrosen mukaan päävalmentaja Joaquín Gómezin teemat ja kädenjälki näkyvät jo selkeästi päivittäisessä työssä.

– Ollaan menty heti alussa jo pienempiin yksityiskohtiin siinä, miten halutaan pelata ja treenata. Tiedetään, että tässä tulee tiettyjä haasteita, joten ollaan käytetty jokainen treeni hyvin hyväkseen. Uusi valmentaja on hyvä auktoriteetti, joka pystyy myös keskustelemaan pelaajien kanssa. Tästä tulee kyllä hyvä juttu, hän jatkaa.

– Tämä on meille hyvin tärkeä jatkosopimus. Hannu tuo joukkueeseen kokemusta, jatkuvuutta ja henkistä vahvuutta. Hän on lisäksi tuonut omaa osaamistaan seuran taustojen kehittämiseen. Tällä sopimuksella on hyvä laittaa tämän viikon pelaajajulkistukset käyntiin, sanoo HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

HIFK:n sopimustilanne 13.1.2021:

Selman El Baset (2021, lainalla FC Ingolstadtista)
Aldayr Hernández (2021)
Macario Hing-Glover (2021)
Jean-Claude Mabinda (2021)
Hannu Patronen (2021)

Jani Bäckman (2021)
Sakari Mattila (2022)
Moshtagh Yaghoubi (2021)

Erikson Carlos (2021)

HIFK:n kausikortit kaudelle 2021 ovat myynnissä Lippupisteen myyntikanavissa. Klikkaa itsesi Lippupisteen sivuille tämän linkin kautta ja varmista oma paikkasi ensi kauden kaikissa kotiotteluissa!