Skip to main content

HIFK vahvistaa maalivahtiosastoaan 20-vuotiaalla Calum Wardilla, joka siirtyy seuraan lainasopimuksella englantilaisesta AFC Bournemouthista.

Ward on ollut osana Bournemouthin organisaatiota vuodesta 2013 lähtien ja on käynyt läpi seuran junioriakatemian. Hän on ajoittain ollut mukana Bournemouthin edustusjoukkueen harjoitusvahvuudessa ja muutaman kerran myös ottelupäivän kokoonpanossa. Ward edustaa maajoukkuepeleissä Irlantia ja on ollut osana maan U21-maajoukkueen ryhmää.

– Olen pelannut ainoastaan muutaman pelin tällä kaudella, joten halusin päästä jonnekin, jossa olisi mahdollista saada lisää peliaikaa. HIFK ja Helsinki tuntui hyvältä vaihtoehdolta. Täällä on kasassa laadukas valmennustiimi ja näen, että täällä on hyvät edellytykset kehittyä, Ward sanoo.

– Olemme tälle kaudelle halunneet luoda joukkueen, jossa olisi enemmän kilpailua peliajasta jokaisella pelipaikalla. Wardin siirron myötä meillä tulee nyt olemaan kovaa kilpailua peliajasta myös tolppien välissä. Hän on meillä lainalla kesään asti, jonka jälkeen sitten katsomme jatkoa, kommentoi HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

HIFK:n sopimustilanne 29.1.2021 (klo 9.00):

Maalivahdit:
Martti Puolakainen (2021)
Markus Uusitalo (2021, lainalla FC Hongasta)
Calum Ward (lainalla AFC Bournemouthista)

Puolustajat:
Selman El Baset (2021, lainalla FC Ingolstadtista)
Aldayr Hernández (2021)
Macario Hing-Glover (2021)
Jean-Claude Mabinda (2021)
Hannu Patronen (2021)
Pipe Sáez (2021)

Keskikenttäpelaajat:
Jani Bäckman (2021)
Jukka Halme (2021)
Sakari Mattila (2022)
Moshtagh Yaghoubi (2021)

Hyökkääjät:
Jusif Ali (2021)
Erikson Carlos (2021)

Varmista oma paikkasi Bolt Arenalla ensi kaudella hankkimalla HIFK:n kausikortin jo hyvissä ajoin ennen kauden alkamista! Kortit ovat myynnissä Lippupisteen kanavissa.