Skip to main content

HIFK Fotboll Ab vahvistaa organisaatiotaan Juhani Tähkävuorella. Tällä viikolla seurassa työt aloittanut Tähkävuori, 41, toimii HIFK:n urheilu- ja liiketoiminnan kehittäjänä. Hänen tehtäviinsä kuuluu mm. HIFK:n urheilutoiminnan kehittäminen ja pelaajatarkkailu yhdessä seuran urheilujohdon kanssa sekä yrityspakettien kehittäminen liikepuolella.

Tähkävuori on taustaltaan entinen jalkapalloilija, joka pelasi Veikkausliigassa FC Jazzin paidassa hyökkääjänä kaudella 2003. Aktiiviuransa jälkeen hän on toiminut yritysmaailmassa sekä urheilussa taustavaikuttajana. Hän on toiminut FC Interin taustoissa ja Turun Palloseurassa niin jalkapallon kuin jääkiekon puolella.

– Tuntuu hienolta päästä mukaan tekemään töitä HIFK:n kaltaisessa seurassa. Tulen omalta osaltani tekemään kaikkeni, jotta seura kehittyisi entistä ammattimaisempaan suuntaan urheilun ja liiketoiminnan puolella. Olen otettu siitä, että Mika Lönnström pyysi minua mukaan HIFK:n toimintaan viime syksynä. Lähden intoa täynnä kehittämään HIFK:ta, Tähkävuori kommentoi.

– Juhani Tähkävuorella on pitkä tausta sekä urheilu- että liikemaailmasta ja omaa laajan kontaktiverkon. HIFK tarvitsee nyt muutosta ja uusia ideoita koko seuran toimintaan, jotta sitä voidaan kehittää parempaan ja kestävämpään suuntaan. Tähän Juhani tuo meille arvokasta osaamista, kommentoi HIFK:n toimitusjohtaja Christoffer Perret.