Skip to main content

HIFK:n A-juniorit etsivät uusia pelaajia kaudelle 2021. Seuralla tulee olemaan kaksi U20-ikäluokan joukkuetta, joista yksi tulee pelaamaan A-poikien Ykkösessä ja toinen puolestaan Kolmosessa.

A-junioreiden ringissä on tällä hetkellä noin 30 pelaajaa, mutta tavoitteena on vielä löytää 5-7 uutta pelaajaa, jotta ryhmä olisi tarpeeksi laaja palvellakseen kahden joukkueen tarpeita. A-nuoret tekevät myös tiivistä yhteistyötä seuran miesten reservijoukkueen (Kolmonen) sekä B-juniorijoukkueen (U17) kanssa. A-nuorten ryhmää voidaan tarvittaessa täydentää B-juniorijoukkueen pelaajilla.

HIFK:n A-nuorten päävalmentajana toimii Miguel Cervera López (UEFA Pro). Joukkueen valmennustiimissä ovat mukana myös Nikita Goncharenko (valmentaja) ja Martti Puolakainen (maalivahtivalmentaja).

– Meidän tavoitteena on kehittää A- ja B-junioritoimintaamme siten, että meillä kolmen vuoden sisällä olisi seuran oman pelaajapolun kulkeneita pelaajia miesten edustus- ja reservijoukkueissa. Junioritoiminnan kehittäminen on tärkeä osa seuran kolmen vuoden projektia. Tätä työtä helpottaa se, että meillä nyt on laajaa valmennusyhteistyötä HIFK:n edustusjoukkueesta aina B-junioreihin asti, Cervera López sanoo.

Miguel Cervera López toimii HIFK:n edustusjoukkueen apuvalmentajana, HIFK:n A-nuorten ja miesten reservijoukkueen (HIFK/2) päävalmentajana sekä HIFK:n B-nuorten apuvalmentajana.

A-nuoret käyttävät helmikuussa seuraavaa harjoitusaikataulua:

  • Tiistaisin klo 19.00-20.30 Väinämöisen kentällä
  • Torstaisin klo 20.30-22.00 Väinämöisen kentällä
  • Sunnuntaisin klo 18.30-20.00 Pirkkolan tekonurmella

Ilmoittaudu mukaan joukkueen treeneihin ottamalla yhteyttä Migueliin puhelimitse numeroon +358 44 9855014 tai sähköpostitse osoitteeseen miguel.cerveralopez[at]hifkfotboll.fi.