Skip to main content

HIFK:s A-juniorer söker nya spelare inför säsongen 2021. Föreningen kommer att ha två lag i U20-åldersklassen: ett i A-pojkarnas Etta och ett andra i division 3.

För tillfället består A-juniortruppen av omkring 30 spelare, men målet är att ännu hitta 5-7 nya spelare för att spelarna ska räcka till för två olika lag. A-juniorerna samarbetar också aktivt med herrarnas reservlag (division 3) samt med B-juniorerna (U17). Vid behov kan A-juniorlagets trupp utökas med spelare från B-juniorlaget.

Chefstränare för HIFK:s A-juniorer är Miguel Cervera López (UEFA Pro). Övriga medlemmar i tränarteamet är Nikita Goncharenko (tränare) och Martti Puolakainen (målvaktstränare).

– Vår målsättning är att utveckla vår verksamhet i A- och B-juniorklasserna så att vi inom tre år skulle ha spelare från vår egen spelarstig med i herrarnas representations- och reservlag. Utvecklandet av juniorverksamheten är en viktig del av HIFK:s treåriga projekt. Att vi nu har ett brett träningssamarbete inom allt från HIFK:s representationslag ända ner till B-juniorerna gör det här arbetet mycket lättare, säger Cervera López.

Miguel Cervera López fungerar som assisterande tränare i HIFK:s representationslag, som chefstränare för A-juniorerna och för herrarnas reservlag (HIFK/2) samt som assisterande tränare för HIFK:s B-juniorer.

A-juniorerna använder följande träningstidtabell under februari månad:

  • Tisdagar kl. 19.00-20.30 på Väinämöinen-planen
  • Torsdagar kl. 20.30-22.00 på Väinämöinen-planen
  • Söndagar kl. 18.30-20.00 på Britas konstgräsplan

Anmäl dig till lagets träningar genom att ta kontakt med Miguel på numret +358 44 9855014 eller per e-post på miguel.cerveralopez[at]hifkfotboll.fi.